Meister LC 150 Eik Chianti 07149

Merk:

Meister laminaat LC 150 is Antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. MeisterDesign. laminaat LC 150 is de slimme laminaatvloer voor alle toepassingen. Deze vloer is dankzij de opbouwhoogte van 8 mm en gebruiksklasse 23 | 32 geschikt voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, alsmede commerciële ruimtes zoals kleine winkels of restaurants. De korte plank is veelzijdig in gebruik, eenvoudig te leggen en ook gemakkelijk te transporteren.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 21,56 (incl. btw) € 23,95
Referentie:
MLC15007149

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LC 150 Eik Chianti 07149 is een vloer die luxe en duurzaamheid combineert met een tijdloos ontwerp. Deze prachtige laminaatvloer uit de LC 150-collectie van Meister biedt een warme, natuurlijke uitstraling die perfect past in zowel klassieke als moderne interieurs. De kleur Eik Chianti voegt een verfijnde en rijke uitstraling toe aan elke ruimte, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse stijlen en smaken.

Met een lengte van 1288 mm en een breedte van 198 mm biedt deze vloer brede planken die zorgen voor een rustige en ruimtelijke sfeer in uw woning. De dikte van 8 mm zorgt niet alleen voor een solide, duurzame basis, maar biedt ook een prettig loopcomfort. Elke verpakking bevat 2,55 m² aan vloeroppervlak, verdeeld over 10 planken, wat het leggen van de vloer eenvoudig en efficiënt maakt.

De Meister LC 150 Eik Chianti is uitgerust met het betrouwbare Multiclic-verbinding systeem, waardoor de planken gemakkelijk in elkaar klikken. Dit zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie zonder dat lijm of speciaal gereedschap nodig is. Het zelf leggen van een laminaatvloer was nog nooit zo gemakkelijk!

Wat deze vloer uniek maakt, is het feit dat hij geen V-groef heeft. Dit zorgt voor een strakke, naadloze afwerking die ideaal is voor liefhebbers van een moderne, minimalistische uitstraling. De gladde verbinding tussen de planken creëert een uniforme look die elke ruimte groter en rustiger doet lijken, terwijl de natuurlijke eikenhoutnerf toch zichtbaar blijft en warmte uitstraalt.

De LC 150 Eik Chianti is perfect geschikt voor gebruik met vloerverwarming. Dit maakt de vloer niet alleen comfortabel in gebruik, maar ook zeer praktisch in de koudere maanden. De combinatie van vloerverwarming en de warmte van de eiken uitstraling maakt uw woning bijzonder sfeervol en behaaglijk.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik en zelfs voor licht commercieel gebruik. Dit betekent dat de Meister LC 150 Eik Chianti perfect bestand is tegen dagelijks gebruik in drukke huishoudens, inclusief gezinnen met kinderen of huisdieren, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over slijtage.

Bovendien biedt Meister een royale fabrieksgarantie van 25 jaar op deze vloer. Dit weerspiegelt het vertrouwen dat Meister heeft in de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten. U kunt dus met een gerust hart investeren in deze vloer, wetende dat hij vele jaren meegaat en zijn prachtige uiterlijk behoudt.

Samenvattend is de Meister LC 150 Eik Chianti 07149 de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, duurzame en gemakkelijk te onderhouden vloer. De combinatie van hoogwaardige materialen, moderne technologie en een elegant ontwerp maakt deze vloer tot een uitstekende investering voor elk interieur. Met zijn natuurlijke eiken uitstraling, eenvoudige installatie en hoge gebruikscomfort biedt de LC 150 Eik Chianti alles wat u zoekt in een laminaatvloer.

Lees meerShow less
Productdetails
MLC15007149
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LC 150

Merk: Meister

Collectie: LC 150

Lengte: 1 288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,55 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Multiclic

V-groef: Geen

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.