Meister LB 150 Mineral Stone 07137

Merk:

Meister LB 150 is een antistatische, watervaste laminaatvloer die absoluut ongevoelig is voor krassen. Deze slimme vloer is ideaal voor alle toepassingen. Met een opbouwhoogte van 8 mm en een gebruiksklasse van 23-32 is de MeisterDesign laminaatvloer perfect voor sterk belaste woonruimtes, badkamers en commerciële omgevingen zoals kleine winkels en restaurants. Het markante tegelformaat geeft een unieke uitstraling, waardoor het een uitstekende keuze is voor moderne woonomgevingen.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 28,76 (incl. btw) € 31,95
Referentie:
M60000307137

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LB 150 Mineral Stone 07137 is een elegante en duurzame laminaatvloer die de uitstraling van natuurlijke stenen perfect nabootst. Deze vloer combineert het authentieke uiterlijk van steen met de praktische voordelen van laminaat, waardoor hij een ideale keuze is voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, maar gemakkelijk te onderhouden vloer. De subtiele kleuren en structuren van het Mineral Stone-dessin voegen een tijdloze en rustige sfeer toe aan elke ruimte, van woonkamers tot badkamers en commerciële ruimtes zoals kantoren en showrooms.

Deze vloer maakt deel uit van de hoogwaardige LB 150-collectie van Meister, die bekend staat om zijn duurzame en gebruiksvriendelijke producten. Met een lengte van 857 mm en een breedte van 398 mm hebben de planken de perfecte afmetingen om het uiterlijk van natuursteen tegels te evenaren. Dankzij de dikte van 8 mm biedt de vloer niet alleen een solide en comfortabele loopervaring, maar ook een lange levensduur. Met 7 planken per pak, goed voor een totaaloppervlak van 2,388 m², is de vloer eenvoudig te installeren, zelfs over grotere oppervlakten.

Het innovatieve Multiclic-systeem zorgt voor een probleemloze en snelle installatie, zonder dat er lijm aan te pas komt. De planken klikken eenvoudig in elkaar en vormen zo een strak en naadloos oppervlak. De rondomlopende V-groef versterkt het authentieke tegeldesign en benadrukt de contouren van elke plank, waardoor de vloer een realistische uitstraling krijgt. De V-groef zorgt ervoor dat elke plank afzonderlijk zichtbaar blijft, wat bijdraagt aan het exclusieve karakter van deze vloer.

Een van de belangrijkste voordelen van de Meister LB 150 Mineral Stone is zijn geschiktheid voor vloerverwarming. Dit maakt de vloer niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook comfortabel om op te lopen, zelfs tijdens de koudere maanden. De laminaatvloer biedt een uitstekende warmtegeleiding, waardoor uw vloerverwarmingssysteem efficiënt kan functioneren en de ruimte snel opwarmt. Dit verhoogt het comfort en zorgt voor een aangename leefomgeving.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze laminaatvloer geschikt voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik. Dit betekent dat de Meister LB 150 Mineral Stone bestand is tegen intensief dagelijks gebruik, of het nu gaat om een drukke woonkamer, een winkel of een kantoorruimte met veel voetverkeer. De vloer is kras- en slijtbestendig, wat betekent dat hij er zelfs na jaren van intensief gebruik nog steeds als nieuw uitziet.

De fabrieksgarantie van 25 jaar die door Meister wordt geboden, onderstreept de kwaliteit en duurzaamheid van deze vloer. U kunt met een gerust hart vertrouwen op de lange levensduur van het product, wetende dat het jarenlang mooi en functioneel zal blijven. Daarnaast is de vloer onderhoudsvriendelijk; het dagelijkse onderhoud vereist niet meer dan een eenvoudige schoonmaakbeurt om de schitterende uitstraling te behouden.

De lichte, natuurlijke kleuren van het Mineral Stone-dessin passen moeiteloos in verschillende interieurstijlen. Of u nu houdt van een moderne, minimalistische inrichting of juist een rustieke, landelijke sfeer wilt creëren, deze vloer biedt een neutrale basis die eenvoudig te combineren is met diverse meubelstijlen en decoraties. De subtiele textuur van de steenlook zorgt voor een rustige, harmonieuze uitstraling, terwijl de robuuste kwaliteit van het laminaat garant staat voor duurzaamheid en stabiliteit.

Samenvattend biedt de Meister LB 150 Mineral Stone 07137 een ideale combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Met zijn authentieke steenlook, snelle installatie dankzij het Multiclic-systeem, en zijn geschiktheid voor vloerverwarming, is deze vloer een perfecte keuze voor zowel particuliere als commerciële ruimtes. Dankzij de lange levensduur en onderhoudsvriendelijke eigenschappen is het een slimme investering die uw interieur jarenlang zal verfraaien. Of u nu op zoek bent naar een praktische vloer voor een druk huishouden of een stijlvolle oplossing voor een kantoor of winkel, deze laminaatvloer levert op elk gebied.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000307137
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LB 150

Merk: Meister

Collectie: LB 150

Lengte: 857 mm

Breedte: 398 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,388 m²

Aantal planken per pak: 7

Verbinding: Multiclic

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.