Lifestyle-Interior Rose Basic 6005

Merk:

Onze lifestyle-interior laminaat Rose collectie bestaat uit drie prachtige items! Zoals een extra brede plank of verschillende dessins. Laat je inspireren door de decors.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 17,96 (incl. btw) € 19,95
Referentie:
6005
Dit vind je misschien ook leuk
Geen items
Omschrijving

De Lifestyle-Interior Rose Basic 6005 laminaatvloer biedt een stijlvolle en veelzijdige vloeroplossing die past bij diverse interieurstijlen. Deze vloer maakt deel uit van de populaire Rose Basic collectie en combineert een natuurlijke uitstraling met de voordelen van een hoogwaardig laminaat.

Met een lengte van 1261 mm, een breedte van 192 mm en een dikte van 7 mm heeft deze vloer een ideaal formaat voor zowel kleine als grote ruimtes. In elke verpakking zit 2,412 m² aan vloermateriaal, verdeeld over 10 planken, wat voldoende is voor een gemakkelijke installatie en snelle vloerbedekking.

De vloer is uitgerust met een Uniclic verbinding, wat zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie zonder lijm of extra gereedschap. De planken zijn verder afgewerkt met een V4-groef, wat betekent dat er een V-groef aan alle vier de zijden van de plank zit. Dit geeft de vloer een authentieke uitstraling, vergelijkbaar met die van massief houten planken.

Geschikt voor gebruik met vloerverwarming, biedt de Rose Basic 6005 niet alleen een visueel aantrekkelijk oppervlak, maar ook extra comfort en warmte in huis. Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer zowel geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik als voor licht commercieel gebruik, zoals in kantoren of winkels.

De vloer wordt geleverd met een uitgebreide fabrieksgarantie van 25 jaar, wat de duurzaamheid en kwaliteit benadrukt. De Lifestyle-Interior Rose Basic 6005 is daarmee een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle, duurzame en eenvoudig te onderhouden vloer die jaren meegaat in uiteenlopende ruimtes.

Lees meerShow less
Productdetails
6005
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - Rose Basic

Merk: Lifestyle 

Collectie: Rose Basic

Lengte: 1261 mm

Breedte: 192 mm

Dikte: 7 mm

Inhoud pak: 2,412 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Uniclic

V-groef: V4

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen