Lifestyle-Interior Rose Basic 6003

Merk:

Onze lifestyle-interior laminaat Rose collectie bestaat uit drie prachtige items! Zoals een extra brede plank of verschillende dessins. Laat je inspireren door de decors.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 17,96 (incl. btw) € 19,95
Referentie:
6003
Dit vind je misschien ook leuk
Geen items
Omschrijving

De Lifestyle-Interior Rose Basic 6003 laminaatvloer combineert elegantie met functionaliteit, en biedt daarmee een perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een kwalitatieve vloer die zowel duurzaam als stijlvol is. Dit laminaat maakt deel uit van de geliefde Rose Basic collectie en staat bekend om zijn natuurlijke en tijdloze uitstraling.

Met afmetingen van 1261 mm in lengte, 192 mm in breedte en een dikte van 7 mm, biedt de vloer royale planken die zorgen voor een ruimtelijk effect in elke kamer. Een verpakking bevat 2,412 m² aan vloermateriaal, verdeeld over 10 planken, wat ideaal is voor een efficiënte installatie.

Dankzij de Uniclic verbinding kan de vloer eenvoudig en snel geplaatst worden, zonder dat er lijm nodig is. Bovendien heeft deze vloer een V4-groef, wat betekent dat er V-groeven aan alle vier de zijden van de plank zijn. Dit geeft de vloer een realistische houten uitstraling en voegt extra diepte toe aan het interieur.

Deze laminaatvloer is geschikt voor gebruik met vloerverwarming, waardoor het wooncomfort verder wordt verhoogd. Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is de vloer bestand tegen intensief huishoudelijk gebruik en zelfs licht commercieel gebruik, zoals in kantoren of showrooms.

De Lifestyle-Interior Rose Basic 6003 komt met een fabrieksgarantie van 25 jaar, wat de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van deze vloer onderstreept. Dankzij zijn veelzijdige ontwerp en slijtvaste eigenschappen is deze vloer een ideale keuze voor diverse interieurstijlen, van klassiek tot modern.

Lees meerShow less
Productdetails
6003
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - Rose Basic

Merk: Lifestyle 

Collectie: Rose Basic

Lengte: 1261 mm

Breedte: 192 mm

Dikte: 7 mm

Inhoud pak: 2,412 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Uniclic

V-groef: V4

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen