Lifestyle-Interior Rose Basic 6011

Merk:

Onze lifestyle-interior laminaat Rose collectie bestaat uit drie prachtige items! Zoals een extra brede plank of verschillende dessins. Laat je inspireren door de decors.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 17,96 (incl. btw) € 19,95
Referentie:
6011
Dit vind je misschien ook leuk
Geen items
Omschrijving

De Lifestyle-Interior Rose Basic 6011 laminaatvloer combineert een stijlvolle uitstraling met praktische eigenschappen, waardoor het een ideale keuze is voor diverse ruimtes. Deze vloer maakt deel uit van de Rose Basic collectie en is ontworpen met oog voor detail en duurzaamheid.

Met een lengte van 1261 mm, een breedte van 192 mm en een dikte van 7 mm biedt deze vloer een ruime plankmaat die bijdraagt aan een strakke en moderne uitstraling. Elke verpakking bevat 2,412 m² aan vloermateriaal, verdeeld over 10 planken.

De planken zijn voorzien van een Uniclic verbinding, wat zorgt voor een eenvoudige en stevige installatie. Daarnaast beschikt de vloer over een V4-groef (V-groef aan alle vier de zijden), wat bijdraagt aan het realistische effect van echte houten planken. Dankzij de compatibiliteit met vloerverwarming creëert deze vloer extra comfort in huis.

De Lifestyle-Interior Rose Basic 6011 heeft een gebruiksklasse van 23 - 32, waardoor het geschikt is voor zowel intensief huishoudelijk gebruik als voor licht commercieel gebruik. De vloer is ontworpen om lang mee te gaan, wat wordt ondersteund door de 25 jaar fabrieksgarantie.

Met zijn tijdloze uitstraling, gebruiksgemak en duurzaamheid is de Rose Basic 6011 een uitstekende keuze voor elke ruimte waar een warme en natuurlijke sfeer gewenst is.

Lees meerShow less
Productdetails
6011
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - Rose Basic

Merk: Lifestyle 

Collectie: Rose Basic

Lengte: 1261 mm

Breedte: 192 mm

Dikte: 7 mm

Inhoud pak: 2,412 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Uniclic

V-groef: V4

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen