Meister LB 150 Leisteen grijs 06136

Merk:

Meister LB 150 is een antistatische, watervaste laminaatvloer die absoluut ongevoelig is voor krassen. Deze slimme vloer is ideaal voor alle toepassingen. Met een opbouwhoogte van 8 mm en een gebruiksklasse van 23-32 is de MeisterDesign laminaatvloer perfect voor sterk belaste woonruimtes, badkamers en commerciële omgevingen zoals kleine winkels en restaurants. Het markante tegelformaat geeft een unieke uitstraling, waardoor het een uitstekende keuze is voor moderne woonomgevingen.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 28,76 (incl. btw) € 31,95
Referentie:
M60000306136

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LB 150 Leisteen grijs 06136 is een prachtige laminaatvloer die de rustieke en tijdloze uitstraling van natuurlijke leisteen combineert met de voordelen van een hoogwaardige laminaatvloer. Deze vloer brengt de charme van steen naar binnen en is ideaal voor wie op zoek is naar een onderhoudsarme oplossing met een stijlvolle uitstraling.

Met een lengte van 857 mm en een breedte van 398 mm biedt de Meister LB 150 Leisteen een royaal formaat dat de look van echte leisteentegels perfect nabootst. De realistische uitstraling en structuur van deze vloer geven elke ruimte een verfijnde en natuurlijke sfeer. De dikte van 8 mm zorgt voor stevigheid en draagt bij aan de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de vloer. Elke verpakking bevat 7 planken, wat goed is voor een oppervlakte van 2,388 m² per pak, voldoende om zowel kleinere als grotere ruimtes een elegante afwerking te geven.

De Multiclic verbindingstechnologie maakt het leggen van de vloer eenvoudig en snel, zonder dat er lijm nodig is. Dit kliksysteem zorgt ervoor dat de planken naadloos in elkaar passen, waardoor een stabiele en strakke afwerking wordt gegarandeerd. De rondomlopende V-voeg accentueert de contouren van de individuele planken, waardoor de vloer het uiterlijk krijgt van echte stenen tegels. Deze V-voeg voegt extra diepte en dimensie toe aan het design, wat bijdraagt aan een authentieke, hoogwaardige uitstraling.

Een belangrijk pluspunt van deze laminaatvloer is de geschiktheid voor vloerverwarming. Dit maakt de vloer niet alleen praktisch, maar ook comfortabel. De vloer geleidt de warmte uitstekend, waardoor hij aangenaam aanvoelt en energiezuinig is. Dit maakt de Meister LB 150 Leisteen grijs een perfecte keuze voor moderne interieurs waar stijl en comfort hand in hand gaan.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer geschikt voor zowel intensief huishoudelijk gebruik als licht commercieel gebruik. Dit betekent dat de vloer ideaal is voor drukbezochte ruimtes zoals woonkamers, keukens en hallen, maar ook in kantoren en winkels kan worden gebruikt. De vloer is bestand tegen dagelijkse slijtage en blijft langdurig mooi, zelfs bij intensief gebruik.

Wat de duurzaamheid betreft, biedt Meister een indrukwekkende fabrieksgarantie van 25 jaar op deze vloer. Deze lange garantieperiode is een teken van de hoge kwaliteit en duurzaamheid van het product. Dit geeft u gemoedsrust, wetende dat uw vloer jarenlang mee zal gaan zonder in te boeten aan esthetiek of functionaliteit.

De leisteengrijze kleur van deze vloer is neutraal en elegant, waardoor hij zich moeiteloos aanpast aan verschillende interieurstijlen, van modern tot klassiek. De subtiele tinten en texturen van het leisteenoppervlak zorgen voor een natuurlijke en serene uitstraling, die perfect combineert met diverse meubels en decoratiestijlen. Of u nu een minimalistische look wilt creëren of een warm, sfeervol interieur wilt benadrukken, deze vloer biedt de perfecte basis.

Samenvattend is de Meister LB 150 Leisteen grijs 06136 een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle, duurzame en gebruiksvriendelijke laminaatvloer met een natuurstenen uitstraling. Met zijn gemakkelijke installatie, vloerverwarmingsgeschiktheid, hoge gebruiksklasse en lange garantie is deze vloer de perfecte mix van esthetiek en functionaliteit. Hij brengt de schoonheid van natuurlijke leisteen in uw huis, zonder het onderhoud of de kosten van echte stenen tegels, en biedt jarenlang plezier en comfort.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000306136
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LB 150

Merk: Meister

Collectie: LB 150

Lengte: 857 mm

Breedte: 398 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,388 m²

Aantal planken per pak: 7

Verbinding: Multiclic

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.