Lifestyle Rose Wide Hydro 60915

Merk:

Onze Rose Hydro collectie is waterbestendig. De Hydro Protect beschermingstechnologie en gerenommeerde kliksystemen voorkomen dat water of andere vloeistoffen in de voegen wegvloeien, waardoor het perfect geschikt is voor elke ruimte in je huis, van woonruimtes en slaapkamers tot keukens en badkamers.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 27,86 (incl. btw) € 30,95
Referentie:
60915

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Geen items
Omschrijving

De Lifestyle Rose X-Wide Hydro 60915 laminaatvloer is een prachtige toevoeging aan je interieur, waarbij de schoonheid van hout gecombineerd wordt met de functionaliteit van waterbestendigheid. Deze vloer behoort tot de Rose Hydro collectie en is ontworpen om zowel esthetisch aantrekkelijk als duurzaam te zijn, met speciale aandacht voor bescherming tegen water en vocht.

Dankzij de Hydro Protect beschermingstechnologie en het gerenommeerde kliksysteem is de Lifestyle Rose X-Wide Hydro 60915 perfect geschikt voor alle kamers in je huis, inclusief ruimtes waar water of andere vloeistoffen aanwezig kunnen zijn, zoals keukens en badkamers. De geavanceerde technologie zorgt ervoor dat water niet in de voegen kan doordringen, waardoor de vloer beschermd blijft tegen schade veroorzaakt door vocht.

De extra brede planken van de Lifestyle Rose X-Wide Hydro 60915 benadrukken de natuurlijke uitstraling van hout en creëren een gevoel van ruimte en luxe in elke kamer. De vloer heeft een tijdloos ontwerp dat zich gemakkelijk aanpast aan verschillende interieurstijlen, van modern tot klassiek.

Een van de voordelen van laminaat is het eenvoudige onderhoud en de duurzaamheid. Met de Lifestyle Rose X-Wide Hydro 60915 hoef je je geen zorgen te maken over vlekken, slijtage of beschadigingen, zelfs niet in ruimtes waar vocht een rol speelt. Dit maakt de vloer een uitstekende keuze voor huishoudens met drukke levensstijlen.

In het kort biedt de Lifestyle Rose X-Wide Hydro 60915 laminaatvloer het beste van twee werelden: de natuurlijke schoonheid van hout en de praktische voordelen van waterbestendigheid. Met zijn tijdloze design en geavanceerde technologie is deze vloer een slimme en stijlvolle keuze voor elk huis.

Lees meerShow less
Productdetails
60915
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - Rose X-Wide Hydro

Merk: Lifestyle 

Collectie: Rose X-Wide Hydro

Lengte: 1261 mm

Breedte: 244 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,46 m²

Aantal planken per pak: 8

Verbinding: Uniclic

V-groef: V2

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.