Lifestyle Rose Wide Hydro 5477

Merk:

Onze Rose Hydro collectie is waterbestendig. De Hydro Protect beschermingstechnologie en gerenommeerde kliksystemen voorkomen dat water of andere vloeistoffen in de voegen wegvloeien, waardoor het perfect geschikt is voor elke ruimte in je huis, van woonruimtes en slaapkamers tot keukens en badkamers.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 27,86 (incl. btw) € 30,95
Referentie:
5477

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Geen items
Omschrijving

De Lifestyle Rose X-Wide Hydro 5477 laminaatvloer is een prachtige toevoeging aan je interieur, waarbij de natuurlijke uitstraling van hout gecombineerd wordt met de praktische voordelen van waterbestendigheid. Deze vloer maakt deel uit van de Rose Hydro collectie en is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen vocht en water, zonder in te leveren op stijl en duurzaamheid.

Dankzij de geavanceerde Hydro Protect beschermingstechnologie en het bekende kliksysteem, kun je met de Lifestyle Rose X-Wide Hydro 5477 genieten van een vloer die geschikt is voor vrijwel elke ruimte in je huis. Of het nu gaat om woonkamers, slaapkamers, keukens of badkamers, deze vloer staat zijn mannetje tegen water en andere vloeistoffen. De speciale technologie zorgt ervoor dat vocht niet in de voegen kan doordringen, waardoor de vloer beschermd blijft tegen schade.

De extra brede planken van de Lifestyle Rose X-Wide Hydro 5477 benadrukken de natuurlijke charme van hout en creëren een gevoel van ruimte en elegantie in elke kamer. Het tijdloze ontwerp past bij verschillende interieurstijlen, van klassiek tot modern, waardoor het een veelzijdige keuze is.

Een van de voordelen van laminaat is het gemakkelijke onderhoud en de duurzaamheid. Met de Lifestyle Rose X-Wide Hydro 5477 hoef je je geen zorgen te maken over morsen, slijtage of vlekken, zelfs niet in ruimtes waar vocht een rol speelt. Dit maakt de vloer bijzonder geschikt voor huishoudens met een drukke levensstijl.

In samenvatting biedt de Lifestyle Rose X-Wide Hydro 5477 laminaatvloer een prachtige balans tussen de warmte van hout en de praktische voordelen van waterbestendigheid. Met zijn tijdloze design en innovatieve technologie is deze vloer een verstandige en stijlvolle keuze voor elk huis.

Lees meerShow less
Productdetails
5477
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - Rose X-Wide Hydro

Merk: Lifestyle 

Collectie: Rose X-Wide Hydro

Lengte: 1261 mm

Breedte: 244 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,46 m²

Aantal planken per pak: 8

Verbinding: Uniclic

V-groef: V2

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.