Lifestyle Rose Wide Hydro 5473

Merk:

Onze Rose Hydro collectie is waterbestendig. De Hydro Protect beschermingstechnologie en gerenommeerde kliksystemen voorkomen dat water of andere vloeistoffen in de voegen wegvloeien, waardoor het perfect geschikt is voor elke ruimte in je huis, van woonruimtes en slaapkamers tot keukens en badkamers.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 27,86 (incl. btw) € 30,95
Referentie:
5473

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Geen items
Omschrijving

De Lifestyle Rose X-Wide Hydro 5473 is een laminaatvloer uit de Rose Hydro collectie van Lifestyle. Deze collectie is speciaal ontworpen om waterbestendig te zijn, wat betekent dat de vloer bestand is tegen water en andere vloeistoffen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Hydro Protect beschermingstechnologie die is toegepast op deze laminaatvloer.

Een belangrijk kenmerk van de Rose Hydro collectie is het gebruik van gerenommeerde kliksystemen. Deze kliksystemen zorgen ervoor dat de planken stevig en naadloos in elkaar passen, waardoor de kans op waterinfiltratie in de voegen wordt geminimaliseerd. Hierdoor kan de vloer in verschillende ruimtes in huis worden gebruikt, waaronder woonruimtes, slaapkamers, keukens en zelfs badkamers.

De waterbestendige eigenschappen van de Lifestyle Rose X-Wide Hydro 5473 maken het mogelijk om de vloer te installeren in ruimtes waar traditioneel laminaat mogelijk niet geschikt zou zijn, vanwege de blootstelling aan vocht en water. Het biedt niet alleen bescherming tegen morsen en vocht, maar zorgt er ook voor dat de vloer duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is.

Het "X-Wide" aspect in de naam van de vloer duidt waarschijnlijk op de bredere planken in vergelijking met standaard laminaatplanken. Dit kan visueel zorgen voor een ruimtelijker effect in de ruimte waar de vloer wordt geïnstalleerd.

Al met al is de Lifestyle Rose X-Wide Hydro 5473 een veelzijdige laminaatvloer die de voordelen van waterbestendigheid en duurzaamheid combineert met een aantrekkelijk ontwerp. Het is geschikt voor verschillende ruimtes in huis en biedt gemoedsrust voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een vloer die bestand is tegen vochtige omstandigheden.

Lees meerShow less
Productdetails
5473
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - Rose X-Wide Hydro

Merk: Lifestyle 

Collectie: Rose X-Wide Hydro

Lengte: 1261 mm

Breedte: 244 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,46 m²

Aantal planken per pak: 8

Verbinding: Uniclic

V-groef: V2

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.