Lifestyle Rose Wide Hydro 5472

Merk:

Onze Rose Hydro collectie is waterbestendig. De Hydro Protect beschermingstechnologie en gerenommeerde kliksystemen voorkomen dat water of andere vloeistoffen in de voegen wegvloeien, waardoor het perfect geschikt is voor elke ruimte in je huis, van woonruimtes en slaapkamers tot keukens en badkamers.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 27,86 (incl. btw) € 30,95
Referentie:
5472

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Geen items
Omschrijving

De Lifestyle Rose X-Wide Hydro 5472 is een laminaatvloer die behoort tot de Rose Hydro collectie van Lifestyle. Net als de andere vloeren in deze collectie is de Rose X-Wide Hydro 5472 ontworpen om waterbestendig te zijn, wat betekent dat het bestand is tegen water en andere vloeistoffen. Dit wordt bereikt door gebruik te maken van de Hydro Protect beschermingstechnologie, in combinatie met hoogwaardige kliksystemen.

De Hydro Protect technologie vormt een beschermende barrière tegen vocht, waardoor water of andere vloeistoffen niet in de voegen van het laminaat kunnen doordringen. Hierdoor is de vloer geschikt voor vrijwel elke ruimte in huis, inclusief woonruimtes, slaapkamers, keukens en badkamers. De duurzaamheid en waterbestendigheid van deze vloer maken het een praktische keuze voor ruimtes waar vocht en water veelvoorkomend zijn.

Het gebruik van gerenommeerde kliksystemen draagt bij aan de waterbestendigheid van de vloer. Deze kliksystemen zorgen ervoor dat de planken stevig in elkaar passen, waardoor er weinig ruimte is voor water om tussen de voegen door te sijpelen. Hierdoor blijft de vloer beschermd tegen vochtgerelateerde schade.

De "X-Wide" aanduiding in de naam van de vloer duidt waarschijnlijk op de bredere planken die in vergelijking met standaard laminaatplanken worden gebruikt. Dit kan niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook bijdragen aan een ruimtelijker gevoel in de ruimtes waar de vloer wordt geïnstalleerd.

Over het algemeen biedt de Lifestyle Rose X-Wide Hydro 5472 de voordelen van waterbestendigheid en duurzaamheid, gecombineerd met een aantrekkelijk ontwerp. Het is een praktische keuze voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een vloer die bestand is tegen de uitdagingen van vochtige omgevingen, terwijl ze tegelijkertijd een stijlvolle uitstraling behouden.

Lees meerShow less
Productdetails
5472
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - Rose X-Wide Hydro

Merk: Lifestyle 

Collectie: Rose X-Wide Hydro

Lengte: 1261 mm

Breedte: 244 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,46 m²

Aantal planken per pak: 8

Verbinding: Uniclic

V-groef: V2

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.