Lifestyle Rose Wide Hydro 5469

Merk:

Onze Rose Hydro collectie is waterbestendig. De Hydro Protect beschermingstechnologie en gerenommeerde kliksystemen voorkomen dat water of andere vloeistoffen in de voegen wegvloeien, waardoor het perfect geschikt is voor elke ruimte in je huis, van woonruimtes en slaapkamers tot keukens en badkamers.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 27,86 (incl. btw) € 30,95
Referentie:
5469

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Geen items
Omschrijving

De Lifestyle Rose X-Wide Hydro 5469 is een laminaatvloer die behoort tot de Rose Hydro collectie van Lifestyle. Deze vloer is ontworpen met waterbestendigheid als kenmerk. Dit betekent dat de vloer is behandeld met de Hydro Protect beschermingstechnologie, ondersteund door hoogwaardige kliksystemen, om te voorkomen dat water of andere vloeistoffen in de voegen van het laminaat kunnen doordringen.

De Hydro Protect technologie creëert een barrière tegen vocht, waardoor water en andere vloeistoffen niet kunnen binnendringen en schade kunnen veroorzaken. Dit maakt de vloer uitermate geschikt voor verschillende ruimtes in huis, variërend van woonruimtes en slaapkamers tot keukens en badkamers. De vloer kan dus zonder zorgen worden geïnstalleerd in ruimtes waar vocht of water mogen voorkomen.

Naast de Hydro Protect technologie wordt ook gebruik gemaakt van gerenommeerde kliksystemen. Deze systemen zorgen voor een stevige en naadloze bevestiging van de planken, waardoor er minimale kans is op het binnendringen van vocht tussen de voegen. Dit versterkt de waterbestendigheid van de vloer.

De term "X-Wide" in de naam suggereert waarschijnlijk dat de planken breder zijn dan standaard laminaatplanken. Dit kan een visueel effect van ruimte creëren en tegelijkertijd een stijlvolle uitstraling bieden.

Kortom, de Lifestyle Rose X-Wide Hydro 5469 is een praktische en esthetisch aantrekkelijke keuze voor mensen die op zoek zijn naar een laminaatvloer die bestand is tegen vocht en water, terwijl ze een aantrekkelijk design behoudt.

Lees meerShow less
Productdetails
5469
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - Rose X-Wide Hydro

Merk: Lifestyle 

Collectie: Rose X-Wide Hydro

Lengte: 1261 mm

Breedte: 244 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,46 m²

Aantal planken per pak: 8

Verbinding: Uniclic

V-groef: V2

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.