Lifestyle Rose Wide Hydro 5467

Merk:

Onze Rose Hydro collectie is waterbestendig. De Hydro Protect beschermingstechnologie en gerenommeerde kliksystemen voorkomen dat water of andere vloeistoffen in de voegen wegvloeien, waardoor het perfect geschikt is voor elke ruimte in je huis, van woonruimtes en slaapkamers tot keukens en badkamers.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 27,86 (incl. btw) € 30,95
Referentie:
5467

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Geen items
Omschrijving

De Lifestyle Rose X-Wide Hydro 5467 is een laminaatvloer die behoort tot de Rose Hydro collectie van Lifestyle. Deze vloer is speciaal ontworpen met waterbestendigheid als een van de belangrijkste kenmerken. De vloer is behandeld met de Hydro Protect beschermingstechnologie, gecombineerd met hoogwaardige kliksystemen, om te voorkomen dat water of andere vloeistoffen in de voegen van het laminaat kunnen binnendringen.

De Hydro Protect technologie vormt een effectieve barrière tegen vocht, wat betekent dat water en andere vloeistoffen niet kunnen doordringen en schade aan de vloer kunnen veroorzaken. Dankzij deze waterbestendige eigenschap is de vloer ideaal geschikt voor diverse ruimtes in huis, variërend van woonruimtes en slaapkamers tot keukens en badkamers. Dit betekent dat je de vloer zonder zorgen kunt installeren in ruimtes waar vocht en water kunnen voorkomen.

Naast de Hydro Protect technologie maakt de vloer gebruik van gerenommeerde kliksystemen. Deze kliksystemen zorgen voor een stevige en naadloze bevestiging van de planken, waardoor de kans op het binnendringen van vocht tussen de voegen minimaal is. Dit draagt bij aan de algehele waterbestendigheid van de vloer.

De term "X-Wide" in de naam suggereert waarschijnlijk dat de planken breder zijn dan standaard laminaatplanken. Dit kan niet alleen visueel effect creëren en een gevoel van ruimte geven, maar ook een moderne en stijlvolle uitstraling bieden aan de ruimte.

In het kort is de Lifestyle Rose X-Wide Hydro 5467 een praktische en aantrekkelijke keuze voor iedereen die op zoek is naar een laminaatvloer die bestand is tegen vocht en water, en tegelijkertijd een esthetisch aantrekkelijk ontwerp biedt voor elke ruimte in huis.

Lees meerShow less
Productdetails
5467
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - Rose X-Wide Hydro

Merk: Lifestyle 

Collectie: Rose X-Wide Hydro

Lengte: 1261 mm

Breedte: 244 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,46 m²

Aantal planken per pak: 8

Verbinding: Uniclic

V-groef: V2

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.