Parador Modular ONE Eiken Pure Natuur

Merk:

De Parador Modular ONE Eiken Pure Natuur is een prachtige laminaatvloer die de warmte en schoonheid van natuurlijk eikenhout naar uw interieur brengt. Deze vloer behoort tot de gerenommeerde Parador Modular ONE-collectie, die bekend staat om zijn hoogwaardige materialen, innovatieve ontwerpen en duurzaamheid. De Eiken Pure Natuur vloer heeft een tijdloos en authentiek karakter, met een natuurlijke houtnerfstructuur en warme tinten die een gevoel van gezelligheid en rust in elke ruimte creëren.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 50,36 (incl. btw) € 55,95
Referentie:
1730766

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Geen items
Omschrijving

De Parador Modular ONE Eiken Pure Natuur is een opvallende en verfijnde laminaatvloer die de essentie van natuurlijk eikenhout met zijn prachtige nerfpatroon, warme kleuren en authentieke uitstraling in uw leefruimte brengt. Als onderdeel van de gerenommeerde Parador Modular ONE-collectie staat deze vloer synoniem voor hoogwaardige materialen, innovatieve ontwerpen en duurzaamheid.

De Eiken Pure Natuur laminaatvloer is geïnspireerd op de tijdloze schoonheid van echt hout en weet deze esthetiek nauwkeurig te repliceren, waardoor u kunt genieten van de charme van hout zonder de nadelen van intensief onderhoud. Het natuurlijke kleurenpalet en de subtiele schakeringen van het eikenhout worden op meesterlijke wijze nagebootst, wat resulteert in een vloer die een gevoel van rust, warmte en verfijning in uw interieur brengt.

Deze vloer voegt een vleugje natuurlijke elegantie toe aan elke ruimte, en de unieke houtnerfpatronen op elke plank benadrukken de individuele schoonheid en diversiteit van het hout. Of u nu een moderne, traditionele of eclectische inrichtingsstijl heeft, de Eiken Pure Natuur laminaatvloer past harmonieus bij verschillende interieurontwerpen en voegt een tijdloos element toe aan uw ruimte.

Naast de esthetische aspecten biedt de Parador Modular ONE Eiken Pure Natuur vloer praktische voordelen die deze tot een uitstekende keuze maken voor elke woning. Laminaat is bekend om zijn duurzaamheid en weerstand tegen dagelijkse slijtage, vlekken en krassen, waardoor het ideaal is voor drukbezochte ruimtes. De geavanceerde kliksluitingstechnologie van Parador maakt de installatie moeiteloos en efficiënt, waardoor u snel kunt genieten van uw nieuwe vloer.

Een ander voordeel van deze vloer is het eenvoudige onderhoud. In tegenstelling tot natuurlijk hout vereist laminaat minimaal onderhoud om zijn schoonheid te behouden. Regelmatig stofzuigen en afnemen met een licht vochtige doek volstaat om uw vloer in topconditie te houden, wat betekent dat u meer tijd kunt besteden aan genieten en minder tijd aan schoonmaken.

Kortom, de Parador Modular ONE Eiken Pure Natuur vloer combineert de prachtige uitstraling van echt hout met de voordelen van laminaat. Of u nu op zoek bent naar een vloer die uw leefruimte transformeert met zijn natuurlijke charme, duurzaamheid en eenvoudig onderhoud, deze vloer zal zeker een blijvende indruk achterlaten en een warme, uitnodigende sfeer creëren in uw huis.

Lees meerShow less
Productdetails
1730766
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - Modular ONE

Merk: Parador

Collectie: Modular ONE

Lengte: 2200 mm

Breedte: 235 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 3,102 m²

Aantal planken per pak: 6

Verbinding: Safe-Lock Pro

V-groef: V4

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 33

Fabrieksgarantie: Levenslang

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.