Meister LC 150 Eik Casablanca 6414

Merk:

Meister laminaat LC 150 is Antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. MeisterDesign. laminaat LC 150 is de slimme laminaatvloer voor alle toepassingen. Deze vloer is dankzij de opbouwhoogte van 8 mm en gebruiksklasse 23 | 32 geschikt voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, alsmede commerciële ruimtes zoals kleine winkels of restaurants. De korte plank is veelzijdig in gebruik, eenvoudig te leggen en ook gemakkelijk te transporteren.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 21,56 (incl. btw) € 23,95
Referentie:
MLC1506414

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LC 150 Eik Casablanca 6414 is een prachtige laminaatvloer die perfect de balans weet te vinden tussen een moderne uitstraling en de natuurlijke schoonheid van hout. Deze vloer maakt deel uit van de exclusieve LC 150-collectie van Meister en biedt een verfijnde, elegante look die in elk interieur tot zijn recht komt. Met zijn subtiele Casablanca eiken decor, waarbij lichte houttinten samenkomen met een zachte nerfstructuur, straalt deze vloer rust en tijdloosheid uit. Het natuurlijke karakter van het eikenhout wordt op subtiele wijze benadrukt, wat zorgt voor een serene en warme sfeer in elke ruimte.

De vloerplanken hebben een royale lengte van 1 288 mm en een breedte van 198 mm, wat zorgt voor een ruimtelijk effect en een moderne, strakke uitstraling. De dikte van 8 mm maakt deze laminaatvloer stevig en duurzaam, ideaal voor dagelijks gebruik in zowel woon- als commerciële ruimtes. Elk pakket bevat 2,55 m² aan vloeroppervlak, verdeeld over 10 planken, wat de installatie overzichtelijk en efficiënt maakt.

Het innovatieve Multiclic-verbinding systeem zorgt ervoor dat de planken moeiteloos in elkaar klikken zonder gebruik van lijm. Dit maakt de installatie eenvoudig en snel, zelfs voor doe-het-zelvers. De nauwsluitende verbinding creëert een strak en naadloos oppervlak, wat de vloer een hoogwaardige afwerking geeft. Bovendien heeft de LC 150 Eik Casablanca geen V-groef, wat betekent dat er geen naden zichtbaar zijn tussen de planken. Dit geeft de vloer een strak, egaal en modern uiterlijk, perfect voor minimalistische interieurs waar vloeren een rustige basis vormen.

Een ander groot voordeel van deze laminaatvloer is de compatibiliteit met vloerverwarming, wat zorgt voor extra comfort in uw huis. Of het nu winter of zomer is, deze vloer voelt altijd aangenaam aan, met een zachte warmte die de hele ruimte vult. Hierdoor is de LC 150 Eik Casablanca 6414 niet alleen een esthetisch aantrekkelijke keuze, maar ook functioneel en comfortabel.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer geschikt voor zowel intensief huishoudelijk gebruik als licht commercieel gebruik. Dit maakt de vloer ideaal voor drukbezochte ruimtes zoals woonkamers, keukens of kantoren. De beschermende toplaag biedt uitstekende weerstand tegen krassen, deuken en slijtage, zodat u jarenlang kunt genieten van een vloer die er als nieuw blijft uitzien.

Daarnaast biedt Meister een indrukwekkende fabrieksgarantie van 25 jaar, wat getuigt van de duurzaamheid en hoge kwaliteit van de LC 150 Eik Casablanca. Dit geeft u de zekerheid dat uw vloer bestand is tegen de tand des tijds en dat u zorgeloos kunt genieten van de schoonheid en functionaliteit die deze vloer biedt.

Samengevat is de Meister LC 150 Eik Casablanca 6414 een ideale keuze voor wie op zoek is naar een vloer die stijl, kwaliteit en comfort combineert. De natuurlijke uitstraling van eikenhout, gecombineerd met de geavanceerde eigenschappen zoals het Multiclic-systeem, de compatibiliteit met vloerverwarming en de lange garantie, maken deze vloer tot een investering waar u jarenlang plezier van zult hebben. Deze laminaatvloer brengt de rust van de natuur in huis, terwijl het een moderne en frisse uitstraling behoudt. Perfect voor elke ruimte waar stijl en functionaliteit hand in hand gaan.

Lees meerShow less
Productdetails
MLC1506414
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LC 150

Merk: Meister

Collectie: LC 150

Lengte: 1 288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,55 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Multiclic

V-groef: Geen

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.