Meister LC 55 S Crosswood 07135

Merk:

De Meister Laminaat LC 55 S is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een robuuste laminaatvloer met uitstekende technische eigenschappen. Deze antibacteriële vloer is voorzien van het Multiclic systeem, wat installatie eenvoudig maakt. De planken sluiten naadloos aan voor een strak en homogeen uiterlijk. Dankzij de geïntegreerde contactgeluiddemping is de vloer extra stil, waardoor u ook een extra stap bij de installatie bespaart. Een perfecte combinatie van functionaliteit en comfort!

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 23,36 (incl. btw) € 25,95
Referentie:
MLC55S07135

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LC 55 S Crosswood 07135 is een stijlvolle en functionele vloer die een perfect evenwicht biedt tussen moderne esthetiek en praktische voordelen. Deze vloer behoort tot de LC 55 S-collectie en is ontworpen om zowel comfort als stijl te bieden aan elk interieur. Het Crosswood-ontwerp benadrukt een uniek, eigentijds uiterlijk dat de schoonheid van echt hout prachtig nabootst, met een speelse mix van natuurlijke houttinten en texturen die een warm en uitnodigend gevoel creëren.

Met een afmeting van 1288 mm in lengte en 198 mm in breedte, zorgen de royale planken voor een visueel aantrekkelijk effect dat de ruimte vergroot. De dikte van 8,5 mm garandeert een sterke en duurzame constructie, perfect voor drukbezochte huishoudens. Elke verpakking bevat 2,55 m² vloeroppervlak, verdeeld over 10 planken, waardoor deze vloer veelzijdig inzetbaar is in zowel kleine als grote ruimtes.

De Multiclic-verbinding van de Meister LC 55 S Crosswood maakt installatie eenvoudig en snel. Dankzij dit innovatieve kliksysteem kunnen de planken zonder lijm of andere bevestigingsmiddelen in elkaar worden geklikt, wat niet alleen tijd bespaart, maar ook zorgt voor een stevige en stabiele vloer. Dit maakt de vloer een uitstekende keuze voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

Met een vlakke afwerking en het ontbreken van een V-groef biedt deze vloer een strakke en moderne uitstraling. Dit maakt de Crosswood bijzonder geschikt voor hedendaagse interieurs waarin een uniforme en eigentijdse look gewenst is. De minimalistische uitstraling voegt een verfijnde toets toe aan elk type ruimte, van open woonkamers tot moderne kantooromgevingen.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Meister LC 55 S Crosswood is de vloerverwarming geschiktheid. Deze vloer is ontworpen om perfect te functioneren met verschillende verwarmingssystemen, wat zorgt voor extra comfort en warmte in uw huis. Dit maakt de vloer bijzonder aantrekkelijk voor gebruik in ruimtes zoals keukens, woonkamers en badkamers, waar extra warmte welkom is.

Met een gebruiksklasse van 23 - 31 is deze vloer geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik en middelzware commerciële toepassingen. Dit betekent dat hij bestand is tegen het dagelijkse verkeer van gezinnen en geschikt is voor ruimtes waar regelmatig activiteit is. De duurzaamheid en slijtvastheid van de vloer garanderen dat hij er jarenlang als nieuw uitziet, zelfs onder zware omstandigheden.

Meister biedt een fabrieksgarantie van 15 jaar op de LC 55 S Crosswood, wat de kwaliteit en levensduur van de vloer benadrukt. Deze garantie geeft u de zekerheid dat u investeert in een product dat is ontworpen voor langdurig gebruik, met de juiste zorg en onderhoud.

Kortom, de Meister LC 55 S Crosswood 07135 is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een moderne, stijlvolle en duurzame vloer. Met zijn unieke houtlook, eenvoudige installatie, compatibiliteit met vloerverwarming en indrukwekkende slijtvastheid is deze vloer perfect voor elk interieur. Of u nu een rustieke, moderne of minimalistische stijl wilt realiseren, deze vloer zal zeker een waardevolle aanvulling zijn op uw huis of kantoor, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat in elke ruimte.

Lees meerShow less
Productdetails
MLC55S07135
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - Meister LC 55 S

Merk: Meister

Collectie: LC 55 S

Lengte: 1288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 8,5 mm

Inhoud pak: 2,55 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Multiclic

V-groef: Geen

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 31

Fabrieksgarantie: 15 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.