Meister LC 55 Nevado Oak 07147

Merk:

De Meister LC 55 is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een solide laminaatvloer met uitstekende technische eigenschappen. Deze vloer is antibacterieel en voorzien van het handige Multiclic systeem, wat zorgt voor een eenvoudige en snelle installatie. De planken sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor een strak en homogeen oppervlak ontstaat. Ideaal voor iedereen die functionaliteit en een mooie uitstraling belangrijk vindt!

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 17,96 (incl. btw) € 19,95
Referentie:
MLC5507147

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LC 55 Nevado Oak 07147 is een schitterende vloer die de charme van eikenhout in een moderne en veelzijdige uitvoering presenteert. Deze vloer is onderdeel van de gewaardeerde LC 55-collectie van Meister, die bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit en stijl.

Met een lengte van 1288 mm en een breedte van 198 mm zijn de planken ontworpen om een gevoel van ruimte en elegantie te creëren in uw interieur. De dikte van 7 mm biedt een ideale balans tussen gebruiksgemak en duurzaamheid, waardoor deze vloer perfect geschikt is voor zowel nieuwe als renovatieprojecten. De verpakking bevat 3,06 m² aan vloeroppervlak, verdeeld over 12 planken, wat zorgt voor een efficiënte installatie.

De Multiclic-verbinding maakt het leggen van de planken bijzonder eenvoudig. Dit innovatieve systeem zorgt ervoor dat u de planken snel en zonder extra gereedschap kunt bevestigen, wat het installatieproces versnelt en vereenvoudigt. Hierdoor is deze vloer ook toegankelijk voor minder ervaren doe-het-zelvers.

Een opvallend kenmerk van de Meister LC 55 Nevado Oak is dat er geen V-groef aanwezig is. Dit resulteert in een strakke, naadloze afwerking die de ruimte een moderne uitstraling geeft. De zachte, neutrale tinten van het Nevado-eikenhout brengen een natuurlijke, warme sfeer in uw huis, waardoor deze vloer perfect is voor diverse interieurstijlen, van rustiek tot eigentijds.

Deze vloer is ook vloerverwarming geschikt, wat betekent dat u kunt genieten van een aangenaam warme vloer tijdens de koudere maanden. Met de Meister LC 55 Nevado Oak hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over koude voeten; u kunt de ruimte comfortabel verwarmen en tegelijkertijd genieten van de esthetiek van eikenhout.

Met een gebruiksklasse van 23 - 31 is deze vloer bijzonder geschikt voor intensief gebruik in woonruimtes, wat betekent dat hij bestand is tegen de dagelijkse slijtage van een druk gezin. Of het nu in de woonkamer, de eetkamer of de gang is, de vloer behoudt zijn schoonheid en functionaliteit, ongeacht de omstandigheden.

Daarnaast biedt Meister een fabrieksgarantie van 15 jaar op de LC 55 Nevado Oak 07147, wat een indicatie is van de kwaliteit en duurzaamheid van dit product. U kunt met een gerust hart investeren in deze vloer, wetende dat u kiest voor een merk dat zijn belofte waarmaakt.

Samenvattend is de Meister LC 55 Nevado Oak 07147 de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, praktische en duurzame vloer. Met zijn natuurlijke uitstraling, eenvoudige installatie, compatibiliteit met vloerverwarming en indrukwekkende slijtvastheid, vormt deze vloer een prachtige aanvulling op elk interieur. Laat uw ruimtes stralen met de elegantie van Nevado-eikenhout en geniet van het comfort en de luxe die deze vloer te bieden heeft.

Lees meerShow less
Productdetails
MLC5507147
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LC 55

Merk: Meister

Collectie: LC 55

Lengte: 1288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 7 mm

Inhoud pak: 3,06 m²

Aantal planken per pak: 12

Verbinding: Multiclic

V-groef: Nee

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 31

Fabrieksgarantie: 15 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.