Meister LB 150 Black Rock 07136

Merk:

Meister LB 150 is een antistatische, watervaste laminaatvloer die absoluut ongevoelig is voor krassen. Deze slimme vloer is ideaal voor alle toepassingen. Met een opbouwhoogte van 8 mm en een gebruiksklasse van 23-32 is de MeisterDesign laminaatvloer perfect voor sterk belaste woonruimtes, badkamers en commerciële omgevingen zoals kleine winkels en restaurants. Het markante tegelformaat geeft een unieke uitstraling, waardoor het een uitstekende keuze is voor moderne woonomgevingen.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 28,76 (incl. btw) € 31,95
Referentie:
M60000307136

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister LB 150 Black Rock 07136 is een indrukwekkende laminaatvloer die kracht en elegantie combineert met een moderne, donkere steendessin. Met zijn opvallende zwarte tinten en subtiele textuur is deze vloer een ware eyecatcher die iedere ruimte een luxueuze en tijdloze uitstraling geeft. Het donkere design creëert een dramatisch effect, ideaal voor interieurs die een sterke, stijlvolle sfeer willen uitstralen, of het nu gaat om een modern appartement, een chique loft of een strak kantoor.

Deze vloer maakt deel uit van de populaire LB 150-collectie van Meister, die bekend staat om zijn hoogwaardige materialen en uitzonderlijke duurzaamheid. Met een lengte van 857 mm en een breedte van 398 mm zijn de planken ontworpen om het uiterlijk van grote natuursteen tegels na te bootsen, wat zorgt voor een premium uitstraling. De dikte van 8 mm draagt bij aan de stevige, solide kwaliteit van de vloer, terwijl het slanke profiel het installeren eenvoudig en praktisch maakt. Iedere verpakking bevat 7 planken, wat goed is voor een totaaloppervlak van 2,388 m², waardoor deze vloer ook ideaal is voor grote oppervlakten waar een uniform en stijlvol resultaat gewenst is.

De Meister LB 150 Black Rock is uitgerust met het innovatieve Multiclic-verbinding systeem, wat betekent dat de vloer snel en zonder lijm geïnstalleerd kan worden. Dit kliksysteem is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook bijzonder stevig, wat zorgt voor een strak en naadloos eindresultaat. De rondomlopende V-groef benadrukt de individuele planken, waardoor de vloer een verfijnde, tegelachtige structuur krijgt. Dit draagt bij aan de realistische steenlook die perfect past bij zowel moderne als industriële interieurs.

Een belangrijk voordeel van deze vloer is zijn geschiktheid voor vloerverwarming, waardoor comfort en luxe hand in hand gaan. Door de uitstekende warmtegeleiding voelt de vloer snel aangenaam warm aan, wat zorgt voor een uitnodigende sfeer, vooral tijdens koude maanden. De vloer combineert esthetiek met functionaliteit, wat het een uitstekende keuze maakt voor zowel woonkamers als slaapkamers of zelfs commerciële ruimtes zoals kantoren en winkels.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is de Black Rock 07136 bestand tegen intensief gebruik. Dit betekent dat de vloer geschikt is voor drukbezochte huishoudens, maar ook voor lichte commerciële toepassingen. De slijt- en krasbestendigheid zorgen ervoor dat de vloer er zelfs na jarenlang intensief gebruik nog prachtig uitziet. Hierdoor is de Meister LB 150 Black Rock ideaal voor iedereen die op zoek is naar een duurzame vloer die bestand is tegen de eisen van het dagelijks leven, zonder in te boeten op stijl.

Daarnaast biedt Meister een fabrieksgarantie van 25 jaar op deze vloer, wat getuigt van de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product. U kunt er dus zeker van zijn dat deze vloer lang meegaat, zelfs onder zware omstandigheden. De vloer is niet alleen praktisch en robuust, maar ook onderhoudsvriendelijk. Een eenvoudige reiniging is voldoende om de schitterende uitstraling van de vloer te behouden.

De diepe zwarte tinten van de Black Rock-kleur voegen een vleugje luxe en drama toe aan elke ruimte. Dit maakt de vloer bijzonder geschikt voor minimalistische, industriële of moderne inrichtingen waarin donkere kleuren een prominente rol spelen. De subtiele textuur van de steenlook geeft de vloer een natuurlijke, rustieke charme die harmonieert met zowel houten als metalen meubels. Bovendien zorgt de donkere tint ervoor dat lichte accenten en decoratieve elementen nog meer opvallen, wat een prachtig contrast creëert in het interieur.

Samengevat is de Meister LB 150 Black Rock 07136 de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle, duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer die elke ruimte naar een hoger niveau tilt. Het robuuste uiterlijk, in combinatie met de slimme installatiefuncties en de duurzaamheid van de materialen, maakt deze vloer ideaal voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Dankzij de tijdloze uitstraling en de hoogwaardige afwerking is het een vloer die zowel op het gebied van esthetiek als functionaliteit een blijvende indruk achterlaat.

Lees meerShow less
Productdetails
M60000307136
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LB 150

Merk: Meister

Collectie: LB 150

Lengte: 857 mm

Breedte: 398 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,388 m²

Aantal planken per pak: 7

Verbinding: Multiclic

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.