Meister Edition M8 Big River Oak 07154

Merk:

Meister Edition M8 is eindeloos mooi, enorm breed en extreem natuurlijk. Deze laminaatvloer kenmerkt zich door extra brede, korte planken die een indrukwekkend eindeloos karakter creëren dankzij de vrijwel naadloze overgangen aan de kopse kanten. Pas na 10 meter is een overgangsprofiel nodig, wat bijdraagt aan de strakke uitstraling. Zelfs van dichtbij is het authentieke matte decoratieve oppervlak nauwelijks te onderscheiden van echte houten vloeren. Daarnaast biedt de Edition M8 alle voordelen van laminaat: hij is robuust, waterbestendig (tot 4 uur), onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te leggen. Perfect voor elke moderne woonruimte!

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 28,76 (incl. btw) € 31,95
Referentie:
MM807154
Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister Edition M8 Big River Oak 07154 is een vloer die niet alleen een lust voor het oog is, maar ook een statement maakt in uw interieur. Deze vloer combineert de authentieke uitstraling van eikenhout met moderne functionaliteit, waardoor hij perfect is voor zowel traditionele als hedendaagse woonstijlen.

Met een lengte van 1288 mm en een breedte van 328 mm biedt deze vloer een robuuste en stijlvolle uitstraling. De planken zijn ontworpen om een gevoel van ruimte en luxe te creëren, ideaal voor grote woonruimtes of open keukens. De dikte van 8 mm zorgt voor een duurzame constructie die bestand is tegen de dagelijkse slijtage van een druk huishouden.

Elke verpakking bevat 8 planken, wat een totale oppervlakte van 2,5348 m² oplevert. Dit maakt de Meister Edition M8 Big River Oak perfect voor het bedekken van verschillende ruimtes in uw huis. Of het nu gaat om de woonkamer, slaapkamer of zelfs een kantoorruimte, deze vloer past naadloos in uw interieur.

De vloer is uitgerust met een Multiclic-verbinding, die een eenvoudige en snelle installatie mogelijk maakt. Met deze innovatieve technologie kunt u de planken gemakkelijk in elkaar klikken zonder gebruik te maken van lijm. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een sterke en betrouwbare verbinding, waardoor uw vloer jarenlang meegaat.

De V-groef aan de lange zijde van de planken geeft een extra dimensie aan de vloer en accentueert het natuurlijk patroon van het hout. Dit detail draagt bij aan de luxe uitstraling en zorgt voor een authentieke houten vloerervaring, terwijl het ook het onderhoud vergemakkelijkt.

De Meister Edition M8 Big River Oak is geschikt voor vloerverwarming, wat zorgt voor extra comfort, vooral tijdens de koudere maanden. Dankzij de uitstekende warmtegeleiding van de vloer kunt u genieten van een aangename temperatuur in uw huis, ongeacht het seizoen.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer ontworpen voor zowel residentieel gebruik als lichte commerciële toepassingen. Dit betekent dat hij perfect is voor gezinnen met kinderen of huisdieren en bestand is tegen de dagelijkse activiteiten van een druk huishouden.

De fabrieksgarantie van 25 jaar is een bewijs van de kwaliteit en duurzaamheid van deze vloer. U kunt erop vertrouwen dat de Meister Edition M8 Big River Oak jarenlang meegaat, zelfs onder intensief gebruik. De vloer is ontworpen om zijn schoonheid te behouden en u te voorzien van een tijdloze basis voor uw interieur.

De warme, natuurlijke uitstraling van de Big River Oak brengt de schoonheid van de natuur in uw huis. Deze vloer is veelzijdig en kan worden gecombineerd met verschillende interieurstijlen, van modern en industrieel tot landelijk en klassiek. Of u nu kiest voor een minimalistische inrichting of een meer eclectische stijl, deze vloer vormt een harmonieuze basis die perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak.

Kortom, de Meister Edition M8 Big River Oak 07154 is meer dan alleen een vloer; het is een investering in stijl, comfort en duurzaamheid. Maak van uw huis een plek waar u kunt ontspannen, genieten en herinneringen maken met vrienden en familie. Met Meister haalt u niet alleen een prachtige vloer in huis, maar ook een product dat is ontworpen om jarenlang mee te gaan. Geef uw interieur de uitstraling die het verdient met de natuurlijke charme van de Big River Oak.

Lees meerShow less
Productdetails
MM807154
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - Edition M8

Merk: Meister

Collectie: Edition M8

Lengte: 1288 mm

Breedte: 328 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,5348 m²

Aantal planken per pak: 8

Verbinding: Multiclic

V-groef: aan de lange zijde

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen