Meister Edition M8 Big Creek Oak 07156

Merk:

Meister Edition M8 is eindeloos mooi, enorm breed en extreem natuurlijk. Deze laminaatvloer kenmerkt zich door extra brede, korte planken die een indrukwekkend eindeloos karakter creëren dankzij de vrijwel naadloze overgangen aan de kopse kanten. Pas na 10 meter is een overgangsprofiel nodig, wat bijdraagt aan de strakke uitstraling. Zelfs van dichtbij is het authentieke matte decoratieve oppervlak nauwelijks te onderscheiden van echte houten vloeren. Daarnaast biedt de Edition M8 alle voordelen van laminaat: hij is robuust, waterbestendig (tot 4 uur), onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te leggen. Perfect voor elke moderne woonruimte!

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 28,76 (incl. btw) € 31,95
Referentie:
MM807156
Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Meister Edition M8 Big Creek Oak 07156 is de perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit, ontworpen voor moderne levensstijlen. Deze prachtige vloer brengt de natuurlijke charme van eikenhout in uw huis en zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer in elke kamer.

Met een lengte van 1288 mm en een breedte van 328 mm biedt deze vloer planken van royale afmetingen die een gevoel van ruimte en luxe creëren. De zorgvuldig geselecteerde eikenhouten afwerking voegt een tijdloze elegantie toe aan uw interieur, waardoor het perfect is voor zowel moderne als traditionele inrichtingen.

Met een dikte van 8 mm is de Meister Edition M8 Big Creek Oak robuust en duurzaam, waardoor het een uitstekende keuze is voor drukke huishoudens. Deze vloer is niet alleen ontworpen om er goed uit te zien, maar ook om bestand te zijn tegen de uitdagingen van het dagelijks leven, zoals kinderen, huisdieren en hoge verkeersintensiteit.

Elke verpakking bevat 8 planken, wat een totale oppervlakte van 2,5348 m² oplevert. Dit maakt het eenvoudig om grotere ruimtes te bedekken en tegelijkertijd een samenhangende uitstraling te creëren. Dankzij de Multiclic-verbinding is de installatie van de vloer snel en gemakkelijk. De planken klikken eenvoudig in elkaar, wat tijd bespaart en zorgt voor een sterke verbinding zonder dat er lijm aan te pas komt.

De vloer is uitgerust met een V-groef aan de lange zijde, wat de natuurlijke uitstraling van het hout verder accentueert en diepte en karakter aan de ruimte toevoegt. Deze groeven creëren een authentiek en elegant uiterlijk dat perfect aansluit bij verschillende interieurstijlen, van landelijk tot modern.

De Meister Edition M8 Big Creek Oak is ook geschikt voor vloerverwarming, waardoor deze vloer ideaal is voor gebruik in alle seizoenen. Of het nu gaat om het genieten van een warme, gezellige sfeer tijdens de wintermaanden of het genieten van de koele sensatie van het hout in de zomer, deze vloer biedt het comfort dat u nodig heeft.

Met een gebruiksklasse van 23 - 32 is deze vloer ontworpen voor intensief gebruik, zowel in residentiële als licht commerciële omgevingen. Dit betekent dat hij bestand is tegen de slijtage van een druk gezinsleven en de dagelijkse activiteiten die het met zich meebrengt. U kunt er zeker van zijn dat uw vloer er jarenlang prachtig uit zal blijven zien, ongeacht het gebruik.

De fabrieksgarantie van 25 jaar onderstreept de kwaliteit en duurzaamheid van de Meister Edition M8 Big Creek Oak. Deze lange garantieperiode biedt u de gemoedsrust dat uw investering in deze vloer goed beschermd is, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden.

De warme, rijke tinten van het Big Creek Oak geven een natuurlijke uitstraling die elke ruimte transformeert. Deze vloer vormt een perfecte basis voor uw interieur, waar u uw persoonlijke stijl op een authentieke manier kunt uitdragen. Het biedt een harmonieuze balans tussen modern design en tijdloze elegantie, waardoor het een uitstekende keuze is voor elk huis.

Kortom, de Meister Edition M8 Big Creek Oak 07156 is niet zomaar een vloer; het is een investering in stijl, comfort en duurzaamheid. Creëer een warme en uitnodigende omgeving in uw huis en geniet van de schoonheid van eikenhout in zijn meest verfijnde vorm. Met Meister haalt u niet alleen een prachtig product in huis, maar ook een vloer die generaties lang meegaat. Maak van uw leefruimte een plek waar u zich echt thuis voelt met deze schitterende vloer die functionaliteit en esthetiek naadloos combineert.

Lees meerShow less
Productdetails
MM807156
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - Edition M8

Merk: Meister

Collectie: Edition M8

Lengte: 1288 mm

Breedte: 328 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,5348 m²

Aantal planken per pak: 8

Verbinding: Multiclic

V-groef: aan de lange zijde

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen