Parador Trendtime 5 Antiek Wit

Merk:

Parador laminaatvloer Antieke witte oversized tegel uit de Trendtime 5 productlijn is een echte blikvanger en voldoet aan de hoogste normen van duurzaamheid en productdesign. De oversized tegels in het formaat 853 x 400 x 8 mm hebben een uniek design en maken trendbewuste inrichting op het hoogste niveau mogelijk. De satijnen afwerking imiteert het karakter van geolied massief hout en maakt indruk met zijn verfijnde uiterlijk. De oversized tegels zijn rondom verbonden en zorgen zo voor extra optische individualiteit. Laminaatvloeren uit de Trendtime 5 productlijn zijn extreem duurzaam en microscratch-bestendig. Het heeft verhoogde antistatische eigenschappen en is geschikt voor installatie in natte ruimtes en voor installatie over vloerverwarmingssystemen.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 29,66 (incl. btw) € 32,95
Niet Leverbaar
Referentie:
1743601

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Geen items
Omschrijving

De Parador Trendtime 5 Antiek Wit laminaatvloer, afkomstig uit de Trendtime 5 productlijn, is een opvallende en stijlvolle keuze voor wie een klassieke en duurzame vloer zoekt. Met zijn oversized tegels en antieke witte afwerking brengt deze vloer een gevoel van elegantie en tijdloosheid in elke ruimte. De tegels hebben een formaat van 853 x 400 x 8 mm.

Een opvallend kenmerk van deze vloer is het unieke design van de oversized tegels, wat bijdraagt aan een moderne en trendy inrichting op hoog niveau. Het formaat van de tegels creëert een gevoel van ruimte en openheid in de kamer, terwijl de antieke witte afwerking een vleugje klassieke charme toevoegt.

De satijnen afwerking van de Parador Trendtime 5 Antiek Wit laminaatvloer imiteert het karakter van geolied massief hout. Dit zorgt voor een verfijnde en luxueuze uitstraling die de ruimte een warme en gezellige sfeer geeft. De tegels zijn rondom verbonden, wat bijdraagt aan de visuele aantrekkingskracht en individualiteit van de vloer.

Naast zijn esthetische kwaliteiten is deze vloer ook duurzaam en functioneel. Laminaatvloeren uit de Trendtime 5 productlijn zijn zeer duurzaam en bestand tegen microkrassen, wat de levensduur van de vloer verlengt. Bovendien hebben ze verhoogde antistatische eigenschappen, wat betekent dat ze minder vatbaar zijn voor stof- en vuilophoping. Deze vloer is ook geschikt voor installatie in natte ruimtes en kan worden geïnstalleerd over vloerverwarmingssystemen.

Kortom, de Parador Trendtime 5 Antiek Wit laminaatvloer is een tijdloze en elegante keuze die klassieke en moderne elementen combineert. Met zijn unieke design, antieke witte afwerking en duurzame eigenschappen is deze vloer geschikt voor diverse interieurstijlen en brengt hij een gevoel van stijl en comfort in elke ruimte.

Lees meerShow less
Productdetails
1743601
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - Trendtime 5

Merk: Parador

Collectie: Trendtime 5

Lengte: 853 mm

Breedte: 400 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 1,71 m²

Aantal planken per pak: 5

Verbinding: Safe-Lock Pro

V-groef: V4

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: Levenslang

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.