Meister LL 250 Eik witgrijs 6277

Merk:

Meister laminaat LL 250 is een indrukwekkende lange plank die beschikt over een bijzonder hoge en stabiele productopbouw en is met zijn gebruiksklasse 23|32 ook geschikt voor projectgebruik. LL 250 heeft randen met Aquastop-impregnering en een tussenlaag met AquaSafe+, en is daardoor watervast (24 h volgens NALFA) Zo kan de vloer ook in de badkamer worden gelegd. Het krasbestendige oppervlak Diamond Pro en antistatische decorpapier ronden de technische voordelen prachtig af.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 35,96 (incl. btw) € 39,95
Referentie:
MLL2506277

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Geen items
Omschrijving

Het Meister laminaat LL 250 Eik witgrijs 6277 is een indrukwekkende laminaatvloer met een lange plank en een hoge en stabiele productopbouw. Dit laminaat heeft een gebruiksklasse van 23|32, wat betekent dat het geschikt is voor zowel residentieel als commercieel gebruik, inclusief projectgebruik.

Een opvallende eigenschap van het Meister LL 250 laminaat is de watervaste constructie. Het heeft randen met Aquastop-impregnering en een tussenlaag met AquaSafe+, waardoor het bestand is tegen vocht en water. Hierdoor kan de vloer zelfs in badkamers worden gelegd. Het laminaat is getest op watervastheid (24 uur volgens NALFA) en biedt dus extra bescherming tegen vocht.

Daarnaast heeft het Meister LL 250 laminaat een krasbestendig oppervlak genaamd Diamond Pro, waardoor het zeer duurzaam is en bestand is tegen krassen en slijtage. Het decorpapier is antistatisch, wat helpt om stof en vuil af te weren en de vloer gemakkelijk schoon te houden.

De Eik witgrijs 6277 afwerking van dit laminaat geeft de vloer een moderne en stijlvolle uitstraling. De witgrijze kleur past goed bij verschillende interieurstijlen en creëert een lichte en ruime sfeer.

Kortom, het Meister LL 250 Eik witgrijs 6277 laminaat is een indrukwekkende lange plank met een hoge productopbouw en geschikt voor projectgebruik. Het heeft een watervaste constructie, krasbestendig oppervlak en antistatisch decorpapier. De witgrijze afwerking geeft de vloer een moderne uitstraling en maakt het een prachtige keuze voor diverse ruimtes.

Lees meerShow less
Productdetails
MLL2506277
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 250

Merk: Meister

Collectie: LL 250

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 248 mm

Dikte: 10 mm

Inhoud pak: 2,04 m²

Aantal planken per pak: 4

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende microvoeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.