Meister LC 55 Eik Marrakech 6396

Merk:

Meister laminaat LC 55 is de juiste keuze voor iedereen die waarde hecht aan een solide laminaat met uitstekende technische eigenschappen. Deze laminaatvloer beschikt over een Multiclic systeem en is daardoor heel gemakkelijk zelf te leggen. De planken lopen naadloos in elkaar over zodat het oppervlak er uiterst homogeen uitziet. LC 55 kan indien gewenst van geïntegreerde contactgeluiddemping worden voorzien. Daarmee is de vloer extra stil en zo spaart u bij het leggen ook een extra stap uit.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 17,96 (incl. btw) € 19,95
Referentie:
MLC556396

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Geen items
Omschrijving

Meister LC 55 Eik Marrakech 6396 is een specifieke variant van het Meister laminaatassortiment met een eikenhouten design en de kleur Marrakech. Deze vloer combineert de natuurlijke uitstraling van eikenhout met de technische voordelen van het LC 55 laminaat, waaronder:

Solide laminaat: Meister LC 55 staat bekend om zijn duurzaamheid en stevigheid. Het is ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijks gebruik en slijtage, waardoor het geschikt is voor drukbezochte ruimtes in huis.

Multiclic systeem: Het laminaat is voorzien van het Multiclic systeem, waardoor de planken eenvoudig in elkaar klikken tijdens de installatie. Dit maakt het leggen van de vloer gemakkelijk en zorgt voor een naadloze en homogene uitstraling van het oppervlak.

Geïntegreerde contactgeluiddemping (optioneel): LC 55 kan indien gewenst worden voorzien van geïntegreerde contactgeluiddemping. Dit helpt het geluidsniveau te verminderen, waardoor de vloer stiller wordt. Het is tevens een handige optie die een extra stap bij de installatie kan besparen, aangezien er geen aparte geluiddempende ondervloer nodig is.

Met Meister LC 55 Eik Marrakech 6396 kunt u genieten van de warme en natuurlijke uitstraling van eikenhout met een unieke Marrakech kleur. Deze vloer is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een solide en gemakkelijk te installeren laminaatvloer met een natuurlijke uitstraling.

Lees meerShow less
Productdetails
MLC556396
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LC 55

Merk: Meister

Collectie: LC 55

Lengte: 1288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 7 mm

Inhoud pak: 3,06 m²

Aantal planken per pak: 12

Verbinding: Multiclic

V-groef: Nee

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 31

Fabrieksgarantie: 15 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.