Meister LC 150 Eik Muscat 6416

Merk:

Meister laminaat LC 150 is Antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. MeisterDesign. laminaat LC 150 is de slimme laminaatvloer voor alle toepassingen. Deze vloer is dankzij de opbouwhoogte van 8 mm en gebruiksklasse 23 | 32 geschikt voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, alsmede commerciële ruimtes zoals kleine winkels of restaurants. De korte plank is veelzijdig in gebruik, eenvoudig te leggen en ook gemakkelijk te transporteren.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 21,56 (incl. btw) € 23,95
Referentie:
MLC1506416

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Geen items
Omschrijving

Meister LC 150 Eik Muscat 6416 is een specifiek type laminaatvloer van Meister, genaamd Meister laminaat LC 150. Deze vloer heeft verschillende eigenschappen die het een populaire keuze maken.

Allereerst is Meister laminaat LC 150 antistatisch, wat betekent dat het niet gemakkelijk statische elektriciteit opbouwt. Dit kan handig zijn om ongemak en schokken te voorkomen bij het lopen over de vloer.

Daarnaast is het laminaat watervast, waardoor het bestand is tegen vocht. Dit maakt het geschikt voor gebruik in badkamers, waar sprake kan zijn van vochtige omstandigheden.

Een belangrijke eigenschap van Meister laminaat LC 150 is dat het absoluut ongevoelig is voor krassen. Dit betekent dat de vloer bestand is tegen krassen die kunnen ontstaan door dagelijks gebruik, zoals het schuiven van meubels of het lopen met schoenen.

MeisterDesign laminaat LC 150 is ontworpen als een veelzijdige vloer die geschikt is voor verschillende toepassingen. Met een opbouwhoogte van 8 mm en gebruiksklasse 23 | 32 is deze vloer geschikt voor sterk belaste woonruimtes en badkamers. Het kan ook worden gebruikt in commerciële ruimtes, zoals kleine winkels of restaurants.

De "korte plank" verwijst naar het formaat van de laminaatplanken. Deze zijn kleiner in lengte dan standaard planken, waardoor ze flexibeler zijn in gebruik en gemakkelijker te leggen. Bovendien maakt het kleinere formaat het laminaat ook gemakkelijker te transporteren.

Kortom, Meister LC 150 Eik Muscat 6416 is een duurzame en veelzijdige laminaatvloer die antistatisch, watervast en krasbestendig is. Het is geschikt voor diverse ruimtes, zowel in woon- als commerciële omgevingen, en heeft het voordeel van een eenvoudige installatie en transport.

Lees meerShow less
Productdetails
MLC1506416
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LC 150

Merk: Meister

Collectie: LC 150

Lengte: 1 288 mm

Breedte: 198 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,55 m²

Aantal planken per pak: 10

Verbinding: Multiclic

V-groef: Geen

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.