Meister LL 150 Eik Nova 6413

Merk:

Meister laminaat LL 150 is antistatisch, watervast en absoluut ongevoelig voor krassen. MeisterDesign. laminaat LL 150 is de slimme laminaatvloer voor alle toepassingen. Deze vloer is dankzij de opbouwhoogte van 8 mm en gebruiksklasse 23 | 32 geschikt voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, alsmede commerciële ruimtes zoals kleine winkels of restaurants. Met zijn lengte van ruim 2 m is deze XXL-plank een heel markante verschijning en zijn elegantie komt met name in royale woonruimtes perfect tot uitdrukking.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 29,66 (incl. btw) € 32,95
Referentie:
MLL1506413

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Geen items
Omschrijving

De Meister LL 150 Eik Nova 6413 is een type laminaatvloer van Meister, genaamd MeisterDesign. Het heeft verschillende eigenschappen die het geschikt maken voor diverse toepassingen. Ten eerste is het laminaat antistatisch, wat betekent dat het minder gevoelig is voor het aantrekken van stof en vuil. Dit zorgt ervoor dat de vloer gemakkelijker schoon te houden is.

Daarnaast is de vloer watervast, wat betekent dat het bestand is tegen vocht. Hierdoor kan het ook worden gebruikt in badkamers, waar de kans op water morsen groter is. Dit maakt het een veelzijdige vloer die in verschillende ruimtes kan worden geïnstalleerd.

Een belangrijke eigenschap van Meister laminaat LL 150 is dat het absoluut ongevoelig is voor krassen. Dit betekent dat de vloer bestand is tegen krassen en slijtage, waardoor het langer meegaat en er langer mooi uitziet. Dit is vooral belangrijk in ruimtes die intensief worden gebruikt, zoals commerciële ruimtes.

De Meister LL 150 Eik Nova 6413 heeft een opbouwhoogte van 8 mm en heeft gebruiksklasse 23 | 32. Dit betekent dat het geschikt is voor sterk belaste woonruimtes en badkamers, evenals commerciële ruimtes zoals kleine winkels of restaurants. Het kan dus worden geïnstalleerd in ruimtes waar veel verkeer is en waar de vloer aan zware belasting wordt blootgesteld.

Wat betreft het uiterlijk, heeft deze vloer een lengte van ruim 2 meter, waardoor het een XXL-plank wordt genoemd. Dit formaat geeft de vloer een opvallende uitstraling, vooral in ruime woonruimtes. De Eik Nova 6413 afwerking geeft de vloer een elegante uitstraling.

Kortom, de Meister LL 150 Eik Nova 6413 is een laminaatvloer met antistatische, watervaste en krasbestendige eigenschappen, geschikt voor diverse ruimtes, inclusief intensief belaste woonruimtes, badkamers en commerciële ruimtes. Het heeft een markante uitstraling, vooral in royale woonruimtes.

Lees meerShow less
Productdetails
MLL1506413
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - LL 150

Merk: Meister

Collectie: LL 150

Lengte: 2 052 mm

Breedte: 220 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,71 m²

Aantal planken per pak: 6

Verbinding: 5G Dry

V-groef: rondomlopende V-voeg

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 Jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.