Lifestyle Rose Wide Hydro 5475

Merk:

Onze Rose Hydro collectie is waterbestendig. De Hydro Protect beschermingstechnologie en gerenommeerde kliksystemen voorkomen dat water of andere vloeistoffen in de voegen wegvloeien, waardoor het perfect geschikt is voor elke ruimte in je huis, van woonruimtes en slaapkamers tot keukens en badkamers.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 27,86 (incl. btw) € 30,95
Referentie:
5475

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Geen items
Omschrijving

De Lifestyle Rose X-Wide Hydro 5475 laminaatvloer is een prachtig voorbeeld van een vloer die zowel stijl als functionaliteit biedt. Deze vloer maakt deel uit van de Rose Hydro collectie en is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen vocht en water, waardoor het een uitstekende keuze is voor verschillende ruimtes in je huis.

Dankzij de geavanceerde Hydro Protect beschermingstechnologie en de betrouwbare kliksystemen hoef je je geen zorgen te maken over water of andere vloeistoffen die in de voegen van de vloer kunnen doordringen. Dit maakt de Lifestyle Rose X-Wide Hydro 5475 geschikt voor diverse toepassingen, van woonruimtes en slaapkamers tot keukens en badkamers.

De vloer is voorzien van extra brede planken, wat niet alleen een gevoel van ruimte en luxe creëert, maar ook bijdraagt aan de natuurlijke uitstraling van hout in je interieur. Of je nu een traditionele of moderne inrichting hebt, deze vloer past goed bij verschillende interieurstijlen.

Naast de waterbestendige eigenschappen biedt laminaat ook duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. Dagelijkse ongelukjes en morsen vormen geen probleem, omdat de vloer bestand is tegen vocht. Dit maakt de Lifestyle Rose X-Wide Hydro 5475 een praktische keuze voor huishoudens met kinderen, huisdieren en drukke levensstijlen.

Kortom, de Lifestyle Rose X-Wide Hydro 5475 laminaatvloer combineert stijlvol design met waterbestendige functionaliteit. Of je nu op zoek bent naar een vloer voor je woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer, deze vloer zal zeker een waardevolle toevoeging zijn aan je huis.

Lees meerShow less
Productdetails
5475
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - Rose X-Wide Hydro

Merk: Lifestyle 

Collectie: Rose X-Wide Hydro

Lengte: 1261 mm

Breedte: 244 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,46 m²

Aantal planken per pak: 8

Verbinding: Uniclic

V-groef: V2

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.