Lifestyle Rose Hydro 60542

Merk:

Onze Rose Hydro collectie is waterbestendig. De Hydro Protect beschermingstechnologie en gerenommeerde kliksystemen voorkomen dat water of andere vloeistoffen in de voegen wegvloeien, waardoor het perfect geschikt is voor elke ruimte in je huis, van woonruimtes en slaapkamers tot keukens en badkamers.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 26,06 (incl. btw) € 28,95
Referentie:
60542

Bestel eenvoudig je ondervloer en plinten mee

Dit vind je misschien ook leuk
Geen items
Omschrijving

De Lifestyle Rose Hydro 60542 laminaatvloer is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een waterbestendige en duurzame vloer. De Rose Hydro collectie is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen water en andere vloeistoffen, dankzij de geavanceerde Hydro Protect beschermingstechnologie. Dit betekent dat je deze vloer zonder zorgen kunt gebruiken in verschillende ruimtes in je huis, inclusief woonruimtes, slaapkamers, keukens en badkamers.

Een opvallend kenmerk van de Lifestyle Rose Hydro 60542 is het gerenommeerde kliksysteem dat is gebruikt voor de installatie. Dit systeem zorgt ervoor dat de planken stevig en naadloos in elkaar passen, waardoor er geen ruimte is voor water of andere vloeistoffen om in de voegen weg te vloeien. Hierdoor wordt de duurzaamheid van de vloer versterkt en blijft deze er langer als nieuw uitzien.

De Lifestyle Rose Hydro 60542 laminaatvloer biedt niet alleen waterbestendigheid, maar ook stijl en veelzijdigheid. Met een elegante uitstraling en diverse dessins past deze vloer goed bij verschillende interieurstijlen. Of je nu een moderne, klassieke of eigentijdse inrichting hebt, deze vloer voegt een vleugje schoonheid toe aan je ruimte.

Dankzij de waterbestendige eigenschappen van de Rose Hydro collectie hoef je je geen zorgen te maken over gemorste vloeistoffen of vochtige omstandigheden. Dit maakt het een ideale keuze voor ruimtes waar watergevoeligheid een factor is, zoals keukens en badkamers. Bovendien is deze vloer eenvoudig te onderhouden, wat betekent dat je hem gemakkelijk schoon kunt houden met routinematig onderhoud.

Kortom, de Lifestyle Rose Hydro 60542 laminaatvloer combineert functionaliteit en stijl op een uitstekende manier. Met zijn waterbestendige eigenschappen, duurzaamheid en aantrekkelijk design is deze vloer een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een vloer die bestand is tegen het dagelijkse leven en toch een prachtige uitstraling heeft.

Lees meerShow less
Productdetails
60542
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - Rose Hydro

Merk: Lifestyle 

Collectie: Rose Hydro

Lengte: 1261 mm

Breedte: 192 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 2,179 m²

Aantal planken per pak: 9

Verbinding: Uniclic

V-groef: V2

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
No products were found.