Krono Original Chateau Herringbone 8573 Harlech Oak

Merk:

Chateau Herringbone laminaat van Krono Original is een hoogwaardige vloer met een prachtig visgraatdesign. Deze sterke laminaatvloer combineert esthetiek met duurzaamheid, waardoor hij perfect is voor elk type woning. Met zijn elegante patroon en robuuste kwaliteit biedt hij zowel een stijlvolle uitstraling als praktische voordelen voor dagelijks gebruik.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 31,46 (incl. btw) € 34,95
Referentie:
8573
Dit vind je misschien ook leuk
Omschrijving

De Krono Original Chateau Herringbone 8573 Harlech Oak is een hoogwaardige laminaatvloer die de tijdloze elegantie van een visgraatpatroon combineert met de natuurlijke uitstraling van eikenhout. Deze vloer uit de Chateau Herringbone-collectie voegt een klassieke, maar toch eigentijdse uitstraling toe aan je interieur. De Harlech Oak heeft een warme, neutrale tint met subtiele houtnerven en texturen, waardoor het zowel in moderne als traditionele interieurs goed tot zijn recht komt.

De planken hebben een lengte van 630 mm en een breedte van 126 mm, ideaal voor het creëren van het iconische visgraatmotief dat direct een luxueuze sfeer aan elke ruimte toevoegt. De dikte van 8 mm zorgt voor een robuuste en duurzame vloer die bestand is tegen intensief gebruik. Het 1Clic 2Go-systeem maakt de installatie eenvoudig en efficiënt, waarbij de planken stevig in elkaar klikken voor een perfecte pasvorm. De V4-groef rondom de planken benadrukt de individuele plankuitstraling en draagt bij aan de authentieke uitstraling van de vloer.

Deze vloer is geschikt voor vloerverwarming, wat bijdraagt aan extra comfort en een aangename temperatuur in huis. Met een gebruiksklasse van 23-32 is de Harlech Oak geschikt voor intensief gebruik in woonruimtes en licht commercieel gebruik. Elk pak bevat 11 planken, wat neerkomt op een totale oppervlakte van 0,870 m².

Met een fabrieksgarantie van 20 jaar ben je verzekerd van een vloer die jarenlang meegaat. De Krono Original Chateau Herringbone 8573 Harlech Oak is perfect voor wie op zoek is naar een onderhoudsvriendelijke vloer met een luxe uitstraling. Het visgraatpatroon, gecombineerd met de rijke eikenkleur en de natuurgetrouwe textuur, maakt deze vloer een ware blikvanger in elke ruimte.

Lees meerShow less
Productdetails
8573
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - Chateau Herringbone

Merk: Krono Original

Collectie: Chateau Herringbone

Lengte: 630 mm

Breedte: 126 mm

Dikte: 8 mm

Inhoud pak: 0,870 m²

Aantal planken per pak: 11

Verbinding: 1Clic 2Go

V-groef: V4

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 32

Fabrieksgarantie: 20 jaar

Menu

Instellingen