Krono Original Bliss Wide 1560 Greige Montreux Oak

Merk:

De Bliss Wide laminaatserie van Krono Original staat bekend om zijn combinatie van stijl en duurzaamheid. Deze vloer biedt een hoogwaardige kwaliteit met een aantrekkelijk design, perfect voor diverse interieurs. Met zijn brede planken creëert het een ruimtelijk effect en een moderne uitstraling. Dankzij de sterke constructie is deze laminaatvloer goed bestand tegen slijtage en ideaal voor dagelijks gebruik in verschillende ruimtes van je woning. De laminaatvloer is eenvoudig te installeren en te onderhouden, waardoor hij geschikt is voor zowel drukke gezinnen als voor rustige huishoudens. De Krono Original Bliss Wide-serie biedt een veelzijdige oplossing die zowel esthetiek als praktische voordelen combineert, waardoor je woning zowel mooi als functioneel blijft.

Lees meerShow less
Beperkte speciale aanbieding
€ 17,96 (incl. btw) € 19,95
Referentie:
1560
Dit vind je misschien ook leuk
Geen items
Omschrijving

De Krono Original Bliss Wide 1560 Greige Montreux Oak is een veelzijdige en stijlvolle laminaatvloer die een eigentijdse sfeer toevoegt aan elk interieur. Deze vloer, onderdeel van de Bliss Wide-collectie, heeft een subtiel greige kleurenschema dat een mooie balans biedt tussen grijze en beige tinten, waardoor het perfect past in zowel moderne als klassieke woonstijlen. De natuurlijke houtstructuur wordt benadrukt door de V4-groef rondom de planken, wat zorgt voor een authentieke en verfijnde uitstraling.

Met een lengte van 1285 mm en een breedte van 242 mm hebben de planken een breed formaat dat een ruimtelijk effect creëert en bijdraagt aan een luxe uitstraling. De dikte van 7 mm zorgt voor een stabiele en duurzame vloer die bestand is tegen dagelijks gebruik. Dankzij het handige TwinClic-systeem is de vloer eenvoudig te installeren, zelfs voor doe-het-zelvers.

Deze laminaatvloer is compatibel met vloerverwarming, wat zorgt voor extra comfort en een warme sfeer, vooral in de koudere maanden. Met een gebruiksklasse van 23-31 is de Bliss Wide 1560 Greige Montreux Oak geschikt voor intensief gebruik in woonruimtes en licht commercieel gebruik. Elk pak bevat 9 planken, goed voor een totale oppervlakte van 2,80 m².

Met een fabrieksgarantie van 15 jaar is deze vloer niet alleen een esthetische keuze, maar ook een duurzame investering. De Krono Original Bliss Wide 1560 Greige Montreux Oak biedt een combinatie van stijl, comfort en gebruiksgemak, waardoor het een ideale keuze is voor diverse interieurstijlen.

Lees meerShow less
Productdetails
1560
Beoordelingen
Geen reacties
Specificaties - Bliss Wide

Merk: Krono Original

Collectie: Bliss Wide

Lengte: 1285 mm

Breedte: 242 mm

Dikte: 7 mm

Inhoud pak: 2,80 m²

Aantal planken per pak: 9

Verbinding: TwinClic

V-groef: V4

Vloerverwarming geschikt: Ja

Gebruiksklasse: 23 - 31

Fabrieksgarantie: 15 jaar

Menu

Instellingen