Merken

 • Aspecta

  Aspecta: Innovatieve Vloeroplossingen voor Moderne Ruimtes. Ontdek onze hoogwaardige collectie vloeren, doordrenkt met design en duurzaamheid. Van eigentijdse materialen tot esthetisch aantrekkelijke patronen, Aspecta Vloeren biedt opties die je interieur verrijken met zowel visuele pracht als langdurige prestaties.

 • Barlinek

  Barlinek: Authentieke Houten Vloeroplossingen. Ontdek onze collectie hoogwaardige houten vloeren, doordrenkt met traditioneel vakmanschap en tijdloze elegantie. Van natuurlijke texturen tot duurzaamheid, Barlinek Vloeren biedt opties die je interieur verrijken met zowel visuele aantrekkingskracht als karakter.

 • Beautifloor

  Beautifloor: Waar Elegantie en Duurzaamheid Samenkomen. Ontdek onze prachtige collectie hoogwaardige vloeren, speciaal ontworpen om je interieur te verfraaien en tegelijkertijd bestand te zijn tegen het dagelijkse leven. Van tijdloos hout tot eigentijds laminaat, Beautifloor biedt vloeren die de tand des tijds doorstaan en je huis een verfijnde uitstraling geven.

 • BerryAlloc

  BerryAlloc: Innovatie in Vloerontwerp. Ontdek onze cutting-edge collectie hoogwaardige vloeren, ontworpen met aandacht voor zowel esthetiek als duurzaamheid. Van waterbestendig laminaat tot authentiek ogend vinyl, BerryAlloc biedt vloeren die je ruimte transformeren met hun moderniteit en praktisch nut.

 • Bodiax

  Bodiax: Natuurlijke Schoonheid, Ongeëvenaarde Kwaliteit. Ontdek onze collectie hoogwaardige vloeren, geïnspireerd door de pracht van de natuur. Van realistisch houtfineer tot eigentijds laminaat, Bodiax biedt vloeren die de warmte van de natuur naar je interieur brengen zonder concessies te doen aan duurzaamheid en stijl.

 • CORE by DERSIMO

  CORE by DERSIMO biedt hoogwaardige vloeroplossingen die stijl, duurzaamheid en functionaliteit combineren. Onze vloeren zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne levensstijlen, met innovatieve eigenschappen zoals waterbestendigheid, krasbestendigheid en eenvoudig onderhoud. Of u nu op zoek bent naar een natuurlijke houtlook, een trendy tegeldesign of een eigentijdse betonuitstraling, CORE by DERSIMO heeft een ruime selectie aan vloeren om aan uw behoeften te voldoen. Met onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid streven we ernaar om uw huis om te toveren tot een stijlvolle en functionele leefruimte.

 • Dersimo

  Dersimo: Waar Kwaliteit en Stijl Samenkomen. Ontdek onze uitgebreide collectie hoogwaardige vloeren, met zorg samengesteld om aan je esthetische en functionele behoeften te voldoen. Van klassiek tapijt tot eigentijds vinyl, Dersimo biedt vloeren die je ruimte transformeren met comfort en elegantie.

 • Douwes Dekker

  Douwes Dekker: Waar Kwaliteit en Stijl Hand in Hand Gaan. Ontdek onze verfijnde collectie hoogwaardige vloeren, doordrenkt met vakmanschap en esthetische pracht. Van authentiek hout tot eigentijds laminaat, Douwes Dekker biedt vloeren die je interieur verrijken met tijdloze elegantie en duurzaamheid.

 • Euro Home

  Euro Home: Waar Stijl en Comfort Samenkomen. Ontdek onze uitgebreide collectie hoogwaardige vloeren, ontworpen om je huis te verfraaien met tijdloze elegantie. Van klassiek hout tot eigentijds laminaat, Euro Home biedt vloeren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook zorgen voor een comfortabele en stijlvolle leefomgeving.

 • Expona

  Expona: Stijlvolle Vloeroplossingen met Creatieve Expressie. Ontdek onze collectie hoogwaardige vloeren, doordrenkt met design en duurzaamheid. Van realistische houtlooks tot eigentijdse patronen, Expona Vloeren biedt opties die je interieur verrijken met zowel visuele pracht als langdurige prestaties.

 • Floorpan

  Floorpan biedt hoogwaardige vloeroplossingen voor elk interieur, met een focus op innovatie, duurzaamheid en design. Onze vloeren zijn vervaardigd met geavanceerde technologieën en materialen, waardoor ze uitblinken in kwaliteit en esthetiek. Met een breed scala aan designs en eigenschappen zoals krasbestendigheid en waterbestendigheid, voldoen onze vloeren aan de eisen van het moderne leven. Bij Floorpan staat klanttevredenheid voorop, en ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte vloer voor uw ruimte. Ontdek het assortiment van Floorpan en geef uw interieur een stijlvolle en duurzame upgrade.

 • HDM

  HDM: Stijlvolle Duurzaamheid voor je Interieur. Ontdek onze diverse collectie hoogwaardige vloeren, ontworpen om je leefruimte te verrijken met zowel esthetiek als duurzaamheid. Van tijdloos laminaat tot eigentijds vinyl, HDM biedt vloeren die je huis transformeren met moderne elegantie en langdurige prestaties.

 • Intra Parket

  Intra Parket: Hoogwaardige Houten Vloeroplossingen. Ontdek onze collectie vloeren met onderscheidend vakmanschap en tijdloze elegantie. Van authentieke houtlooks tot duurzame kwaliteit, Intra Parket Vloeren biedt opties die je interieur verrijken met zowel visuele aantrekkingskracht als duurzaamheid.

 • Intra PVC Vloeren

  Intra biedt hoogwaardige PVC-vloeren die perfect passen bij verschillende interieurstijlen. Met een breed scala aan ontwerpen, texturen en kleuren bieden onze vloeren duurzaamheid, comfort en gemakkelijk onderhoud. Of het nu gaat om een klassieke of moderne uitstraling, Intra PVC-vloeren zijn geschikt voor elke ruimte in huis of op kantoor. Met onze focus op kwaliteit en innovatie streven we ernaar om vloeren te leveren die niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan en voldoen aan de behoeften van onze klanten.

 • Jangal

  Jangal: Natuurlijke Schoonheid, Moderne Elegantie. Ontdek onze unieke collectie hoogwaardige vloeren, geïnspireerd door de natuur en ontworpen met eigentijdse stijl. Van authentiek hout tot eigentijds laminaat, Jangal biedt vloeren die je interieur verrijken met zowel natuurlijke charme als moderne allure.

 • Joka

  Joka: Stijlvolle Vloeroplossingen met Kwaliteit. Ontdek onze gevarieerde collectie hoogwaardige vloeren, ontworpen om je interieur te verfraaien met tijdloze elegantie. Van klassiek hout tot eigentijds laminaat, Joka biedt vloeren die zowel visueel aantrekkelijk als duurzaam zijn.

 • Krono Original

  Krono Original: Innovatie en Stijl Verenigd. Ontdek onze hoogwaardige vloerencollectie, doordrenkt met moderne esthetiek en duurzaamheid. Van tijdloos laminaat tot eigentijds vinyl, Krono Original biedt vloeren die je interieur verrijken met zowel visuele pracht als langdurige prestaties.

 • Lifestyle

  Lifestyle: Verrijk Je Leefruimte met Stijl. Ontdek onze gevarieerde collectie hoogwaardige vloeren, doordrenkt met eigentijdse esthetiek en duurzaamheid. Van klassiek hout tot moderne laminaatopties, Lifestyle Vloeren biedt vloeren die je interieur verfraaien met zowel visuele pracht als langdurige prestaties.

 • Meister

  Meister: Perfectie in Vloeroplossingen. Ontdek onze hoogwaardige collectie vloeren, doordrenkt met stijl en vakmanschap. Van authentiek hout tot eigentijds design, Meister Vloeren biedt opties die je interieur verrijken met zowel visuele pracht als duurzaamheid.

 • mFLOR

  mFLOR: Hoogwaardige Vinyl Vloeroplossingen. Ontdek onze collectie duurzame vloeren, doordrenkt met stijl en innovatie. Van realistische texturen tot eigentijdse designs, mFLOR Vloeren biedt opties die je interieur verrijken met zowel visuele aantrekkingskracht als langdurige prestaties.

 • Natural Life

  Natural Life is synoniem met hoogwaardige, milieuvriendelijke vloeroplossingen. Onze vloeren combineren natuurlijke schoonheid met duurzaamheid, bieden een rijke variatie aan texturen en kleuren, en zijn eenvoudig te installeren. Met ons streven naar eco-vriendelijkheid en uitstekende klantenservice bieden wij vloeren die zowel esthetisch als functioneel zijn, voor een tijdloze en natuurlijke uitstraling in elk interieur.

 • Otium at Home

  Otium at Home: Stijlvol, Duurzaam, en Eenvoudig te Onderhouden

  Otium at Home biedt vloeren die uitblinken in zowel esthetiek als functionaliteit. Met een breed scala aan stijlen en afwerkingen om uit te kiezen, brengen Otium at Home vloeren de perfecte combinatie van schoonheid en duurzaamheid naar jouw huis. Deze vloeren zijn bestand tegen slijtage en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze een praktische keuze zijn voor elke ruimte. Of je nu op zoek bent naar de warmte van hout, de tijdloze uitstraling van tegels, of een eigentijdse betonlook, Otium at Home heeft een vloer die bij jouw interieur past. Kies voor Otium at Home vloeren en geef je huis een upgrade met stijlvolle en hoogwaardige vloerbedekking.

 • Parador

  Parador: Elegante Vloeroplossingen met Stijl. Ontdek onze hoogwaardige collectie vloeren, doordrenkt met tijdloze esthetiek en duurzaamheid. Van natuurlijk hout tot eigentijds design, Parador Vloeren biedt opties die je interieur verrijken met zowel visuele pracht als langdurige prestaties.

 • Parky

  Parky is een gerenommeerd merk in de wereld van fineerparket, bekend om zijn hoogwaardige vloeren die de warmte en schoonheid van echt hout combineren met duurzaamheid en innovatie. Met een breed scala aan collecties en stijlen biedt Parky vloeren die geschikt zijn voor elk interieur, of het nu klassiek, modern of trendy is. Dankzij geavanceerde productietechnieken en aandacht voor detail kunnen klanten genieten van vloeren die niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan. Parky blijft een populaire keuze voor wie op zoek is naar kwaliteit en stijl in hun vloerbedekking.

 • Quick-Step

  Quick-Step: Creëer Jouw Ideale Ruimte. Ontdek onze hoogwaardige collectie vloeren, doordrenkt met stijl en duurzaamheid. Van klassiek hout tot eigentijds design, Quick-Step Vloeren biedt opties die je interieur verrijken met zowel visuele pracht als langdurige prestaties.

 • Republic Floor

  Republic Floor: Hoogwaardige Vloeroplossingen met Stijl. Ontdek onze collectie duurzame vloeren, doordrenkt met eigentijds design en kwaliteit. Van moderne houtlooks tot unieke patronen, Republic Floor Vloeren biedt opties die je interieur verfraaien met zowel visuele aantrekkingskracht als langdurige prestaties.

 • Saffier

  Saffier: Verrijk Je Ruimte met Prachtige Vloeroplossingen. Ontdek onze hoogwaardige collectie vloeren, doordrenkt met stijl en duurzaamheid. Van klassiek hout tot eigentijds design, Saffier Vloeren biedt opties die je interieur verfraaien met zowel visuele pracht als langdurige prestaties.

 • Sensa

  Sensa: Elegante en Duurzame Vloeroplossingen. Ontdek onze collectie hoogwaardige vloeren, doordrenkt met stijl en kwaliteit. Van natuurlijke texturen tot langdurige prestaties, Sensa Vloeren biedt opties die je interieur verrijken met zowel visuele aantrekkingskracht als duurzaamheid.

 • Sense

  Sense: Stijlvolle Vloeroplossingen met Kwaliteit. Ontdek onze collectie hoogwaardige vloeren, doordrenkt met eigentijds design en duurzaamheid. Van moderne houtlooks tot strakke patronen, Sense Vloeren biedt opties die je interieur verrijken met zowel visuele aantrekkingskracht als langdurige prestaties.

 • Solcora

  Solcora: Innovatieve Vloeroplossingen met Duurzaamheid. Ontdek onze collectie hoogwaardige vloeren, doordrenkt met eigentijds design en technologische innovatie. Van realistische texturen tot moderne patronen, Solcora Vloeren biedt opties die je interieur verrijken met zowel visuele aantrekkingskracht als langdurige prestaties.

 • Solidfloor

  Solidfloor: Duurzame Houten Vloeroplossingen. Ontdek onze collectie hoogwaardige houten vloeren, doordrenkt met tijdloze elegantie en natuurlijke schoonheid. Van klassieke houtsoorten tot eigentijdse designs, Solidfloor Vloeren biedt opties die je interieur verrijken met zowel visuele aantrekkingskracht als langdurige prestaties.

 • Tarkett

  Tarkett: Verrijk Je Ruimte met Stijlvolle Duurzaamheid. Ontdek onze hoogwaardige collectie vloeren, doordrenkt met innovatie en kwaliteit. Van tijdloos hout tot eigentijds design, Tarkett Vloeren biedt opties die je interieur verfraaien met zowel visuele pracht als langdurige prestaties.

 • Villeroy en Boch

  Villeroy en Boch: Stijlvolle Vloeroplossingen van Wereldklasse. Ontdek onze hoogwaardige collectie vloeren, doordrenkt met elegantie en vakmanschap. Van tijdloos keramiek tot eigentijds design, Villeroy en Boch Vloeren biedt opties die je interieur verrijken met zowel visuele pracht als duurzame prestaties.

 • Vitality

  Vitality: Leef met Stijl en Energie. Ontdek onze veelzijdige collectie vloeren, ontworpen om je leefruimte nieuw leven in te blazen. Van duurzaam laminaat tot luxueus vinyl, Vitality biedt vloeren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook bestand tegen het dagelijkse leven. Kies voor vloeren die passen bij je actieve levensstijl en stijlvolle interieur.

 • Vivafloors

  Vivafloors: Stijlvolle Vloeroplossingen met Duurzaamheid. Ontdek onze collectie hoogwaardige vloeren, doordrenkt met eigentijds design en milieubewuste materialen. Van realistische texturen tot moderne patronen, Vivafloors Vloeren biedt opties die je interieur verrijken met zowel visuele aantrekkingskracht als langdurige prestaties.

 • Warm by Bauwerk

  Warm by Bauwerk is een toonaangevend merk in houten vloeren, bekend om zijn hoogwaardige producten, duurzaamheid en innovatie. Met een uitgebreid assortiment biedt het merk vloeren van parket, waardoor klanten de vrijheid hebben om een vloer te kiezen die perfect past bij hun interieur. Met een sterke focus op duurzaamheid en voortdurende innovatie blijft Warm by Bauwerk een favoriete keuze voor klanten wereldwijd.

Menu

Instellingen