Bodiax BL450 Espina Visgraat

Filteren op
Bodiax BL450 Espina 421 Visgraat Bodiax BL450 Espina 421 Visgraat
Beperkte speciale aanbieding
€ 40,76 (incl. btw) € 50,95
De Bodiax BL450 Naturale 421 Visgraat bestaat uit een strook van 15,5 cm breed, 62 cm lang en een dikte van 8mm. Daarnaast heeft deze Bodiax Laminaatvloer een vierzijdige subtiele microvellingkant. De Bodiax BL450...
Bodiax BL450 Espina 422 Visgraat Bodiax BL450 Espina 422 Visgraat
Beperkte speciale aanbieding
€ 40,76 (incl. btw) € 50,95
De Bodiax BL450 Naturale 422 Visgraat bestaat uit een strook van 15,5 cm breed, 62 cm lang en een dikte van 8mm. Daarnaast heeft deze Bodiax Laminaatvloer een vierzijdige subtiele microvellingkant. De Bodiax BL450...

Bodiax BL450 Espina Visgraat is een laminaatvloer met een visgraatpatroon en een dikte van 8 mm. Deze vloer maakt deel uit van de Bodiax Espina collectie en biedt een combinatie van verrassende prijs en hoogstaande kwaliteit.

De Bodiax Espina collectie omvat visgraat laminaatvloeren met een moderne uitstraling. Met twee eigentijdse decors kun je een stijlvolle en trendy sfeer creëren in je interieur. Of je nu een klassieke houtlook met visgraatpatroon wilt of een eigentijds betonmotief, deze collectie biedt diverse opties om aan jouw smaak en interieurstijl te voldoen.

De Bodiax BL450 Espina Visgraat laminaatvloeren hebben een strookformaat van 15,5 cm breed en 62 cm lang. Dit formaat draagt bij aan het visgraatpatroon, dat een elegante en luxe uitstraling geeft aan de vloer. Het visgraatpatroon is een populaire keuze voor wie op zoek is naar een tijdloze en verfijnde vloerbedekking.

Naast het esthetische aspect biedt Bodiax BL450 Espina Visgraat laminaat ook een duurzame en hoogstaande kwaliteit. Met een dikte van 8 mm is de vloer stevig en bestand tegen dagelijkse slijtage. Het laminaat is ook bestand tegen krassen en deuken, waardoor het er lang mooi blijft uitzien.

De combinatie van een verrassende prijs en hoogstaande kwaliteit maakt Bodiax BL450 Espina Visgraat laminaat een aantrekkelijke keuze. Je kunt genieten van de elegantie en luxe uitstraling van een visgraatpatroon zonder concessies te doen aan je budget. Deze laminaatvloer biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is geschikt voor diverse ruimtes, van woonruimtes tot commerciële omgevingen.

Lees meerShow less

Menu

Instellingen